Fikret Orman: İşte paralar!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu

Yayınlanma: 23.02.2019 - 11:50
Fikret Orman: İşte paralar!
Abone Ol google-news

Cumhuriyet'ten Hilmi Türkay'ın takip ettiği kurulda Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"2012 senesinde gelir gelmez bilanço sistemini değiştirmeye karar verdik. Alınan avansları borç hanesini yazdık. Ben 2005 senesinde yapmış olduğum genel kurul konuşmasında söylemiştim. İstikbale yönelik alınan senet ve paralar bir borçtur."

"Demagoji yapıyorlar 'Borcu 430 milyon Lira ile aldınız' diye. Borç 430 değil 581milyon Lira'ydı."

"Biz görevi devraldığımızda 2 rakibimizin borcu bizim yarısı kadar, gelirleri bizim iki katımızdı. Stadyum projelerini bitirmişlerdi. Biz geldiğimiz günden beri Beşiktaş'ın her noktasına yatırım yaptık."

"Onların statları vardı. Bizim stadımız yoktu. Biz geldiğimiz günden beri Beşiktaş'ın her noktasına yatırım yaptık. Rakiplerimizin altyapı tesisleri bitmişken bizde ise konteynırlar vardı. Sonradan yenisini yaptık, sahaları yaptık."

"Orman Bakanlığı'ndan izin çıkarsa, Allah izin verirse Ümraniye'ye akademi yapacağız."

"'İki büyük yaratılıyor' diye konuşmalar yapılırken de söylemiştim. 'Türkiye'nin en büyük camiası Beşiktaş'tır' diye."

"Bugüne kadar Beşiktaş olarak kimsenin kapısına gitmedik, bir kişiden para dilenmedik. Bir kez bile olsa kampanya yapmadık, bir kez bile malımızı satmaya yeltenmedik."

"Beşiktaş, 110 yıllık tarihinde bizim dönemindeki oyuncu satışları kadar para kazanmadı. Biz kimsenin aldığı futbolcuları satmadık, biz, kendi transfer ettiğimiz oyuncuları satarak kulübe değer yarattık"

"Paralar nerede diyorlar, işte paralar! Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bir yasa çıkarıldı, amatör branş zararlarını artık yapmıyoruz. Allah razı olsun. Kapatacağım dediğim zaman niyetim bu kanunun çıkmasıydı."

"3. şampiyonluğa çok odaklanıp, takımın maliyetini yükselttik. Hata ettik."

"Ben aday olmazsam 10 tane aday çıkacakmış. Hani bu kulüp batmıştı? Bırakıyorum desem, kaçtı diyecekler. 2012'de siz benim karşımda adaydınız ve 152 oy aldınız. Benim karşıma ciddi aday çıkarın."

"Beşiktaş'ı ibra etmemek Süleyman Seba ruhuna karşıdır deyip, şimdi niye kapı kapı geziyorsunuz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler