Fenerbahçe'de dev operasyon

Fenerbahçe’de sezon sonu büyük operasyon var. Teknik direktör Ersun Yanal, sözleşmeleri bitecek Neustadter, Slimani, Kameni, Benzia, İsmail, Şener ve Ayew gibi isimleri yeni sezonda düşünmezken, sakatlığı nedeniyle uzun zamandır forma giyemeyen Tolga Ciğerci’nin de sözleşmesi feshedilecek.

Yayınlanma: 05.03.2019 - 07:20
Fenerbahçe'de dev operasyon
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de sezon sonu büyük operasyon var. Teknik direktör Ersun Yanal, sözleşmeleri bitecek Neustadter, Slimani, Kameni, Benzia, İsmail, Şener ve Ayew gibi isimleri yeni sezonda düşünmezken, sakatlığı nedeniyle uzun zamandır forma giyemeyen Tolga Ciğerci’nin de sözleşmesi feshedilecek. Alper Potuk ve Frey’in de satışı gündemde. Valbuena ve Soldado’ya gelince, Yanal bu iki isme şimdilik sıcak bakıyor. Ama, yarın ne olur bilinmez. Fenerbahçe’nin yeni sezonda üst düzey 1 ya da 2 santrfor, stoper, sol bek ve kanat oyuncusu takviyesi yapacağını öğrendik. Biliyorsunuz ki kulüp, Damien Comolli’nin saçma sapan transferlerine dünya kadar para ödedi. Keşke birinin kumaşı iyi çıksaydı. Şimdi Ersun Hoca yeniden takım kurma hazırlığında. Deneyimli teknik adam, 2019-20 sezonu öncesi takımdaki tek sorumlu olacak.

Ali Koç’u hayran bıraktı
Fenerbahçe U21 takımının forveti Yusuf Mert Tunç, 4-1 kazanılan Rize maçında hat-trick yaptı. Karşılaşmayı izleyen Ali Koç, hayran kaldığı genç forveti bizzat tebrik etti. Sarı-Lacivertliler bu sezon golcülerinden hiç verim alamazken, Yusuf Mert Tunç müthiş performansıyla alkış aldı. Rize maçında sağ ayak, sol ayak ve kafayla ağları sarsıp ‘perfect hat-trick’ (mükemmel hat-trick) yapan oyuncu birçok takımın kıskacında. Yusuf Mert, U21 Ligi’nde 16 golle krallık yarışında zirvede yer alıyor. 1.86 m. boyundaki solak forvet, henüz A takım forması giymedi. Yusuf, başta Portekiz takımları Benfica ve Sporting Lizbon olmak üzere Avrupa’nın devlerinin dikkatini çekiyor. Yusuf’un menajerliğini yapan William D’Avila’ya şimdiden birçok teklifin geldiği konuşuluyor.

Alp’le gelen şampiyonluk
Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesinin olimpik milli sporcusu Alp Rona Rodopman, İspanya’da 27 Şubat-3 Mart 2019 tarihleri arasında 14.’sü düzenlenen “Andalusian Olympic Week Bay of Cadiz” yarışlarında 1. oldu. Laser Standart sınıfında 40 sporcu arasında müsabakaları zirvede tamamlayan Rodopman yaptığı açıklamada, “39 ekip yarıştık ve toplamda 8 zorlu yarış sonunda şampiyonluğa uzandım. Bu başarım, 2020 Tokyo Olimpiyatları öncesi benim adıma pozitif bir gösterge oldu. Her zaman bize destek veren kulübüm Fenerbahçe’ye, sponsorumuz Doğuş’a ve antrenörüme teşekkür ederim. Ülkeme ve kulübüme birinciliği getirdiğim için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım: Çok gururlandım ama..
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu’nun başkanlık seçimlerinde aday olacağı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, TFF Başkanlığı gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade ederek, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkürlerini iletti. Yıldırım, “Son günlerde yazılı, görsel ve sosyal medyada TFF Başkanlığı’na aday olacağım veya aday gösterileceğime dair bir takım haberler ve bu haberler doğruymuşçasına ismim etrafında bir takım tartışma ve yorumların yer aldığını takip etmekteyim. Öncelikle, bu denli önemli bir makama yakıştırılmış olmam, Türk Futbolu’nun devasa sorunlarına çözüm üretebilme noktasında, çözüm formülü olarak görülüyor olmam nedeniyle kamuoyuna şükranlarımı sunarım. Ben, ömrümün 20 yıl gibi çok uzun bir dönemini, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, sporun ve sosyal hayatın her alanında lider bir pozisyonda olabilmesi için çaba ve çalışmalar içerisinde geçirdim. Bu süreçte, kulübüme kazandırdığım bir çok maddi ve manevi değerin yanı sıra, çalışma arkadaşlarımla birlikte Türk Sporu’nun da gelişimi, dönüşümü ve değişimi için önemli katkılarda bulundum. Bu süreçte, özel hayatımda, özgürlüğümü kaybetmek dahil çok ağır bedeller ödemek zorunda kaldım. Bunlar karşılığında ise hiçbir zaman özel bir takdir ya da teşekkür beklemedim. Bu itibarla, bugün şahsımın, gerek Fenerbahçeliler, gerekse diğer kulüp taraftarları tarafından TFF Başkanlığı’na yakıştırılması Türk Sporu’na harcamış olduğum çaba ve içinde bulunduğum hizmetlerimden dolayı bana verilebilecek değerli bir paye olduğunu gururla belirtmek isterim” şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler