"Bu tarz maçları iyi oynuyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Volkan Demirel karşılaşma öncesi yorum yaptı. Tecrübeli eldiven Demirel, kazanan taraf olacaklarını ifade etti.

Yayınlanma: 09.03.2019 - 08:00
Abone Ol google-news

Başakşehir-Fenerbahçe mücadelesi bu haftanın en zor, belki de en çok konuşulacak maçı olacak. Başakşehir lider ama haftalardır kötü oynuyor. Fenerbahçe ise ateş hattında çırpınıyor. Galatasaraylılar bugün istemeye istemeye F.Bahçe’yi tutacaklar. Buna mecburlar. Çünkü maç Galatasaray’ı yakından ilgilendiriyor. Fenerbahçe'nin 3 puan alması Galatasaray’ı, Başakşehir’e bir adım daha yaklaştıracak. Eğer Medipol Başakşehir, Fenerbahçe’yi yenerse o zaman “Şampi...” diyeceğiz. Çok geriye gitmeden, sadece bir sezon öncesine bakarak iki takımın aralarında oynadıkları maçlara göz atalım. Önce Kadıköy’de Başakşehir, F.Bahçe’yi 3-2 yenmiş, sonra Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda bu kez Fenerbahçe, rakibine 2-0 üstünlük sağlamış. Bu sezon ise Saracoğlu’ndaki ilk maçın kazananı olmamış, 90 dakika golsüz sona ermişti. Fenerbahçe karşılaşmaya iyi hazırlandı. Önemli olan kenarda teknik heyetin ve saha içinde futbolcuların gösterecekleri icraatlardır. Tüm spor kamuoyu merakla bu maça kilitlendi. Nasıl bir sonuç çıkacak, kim sevinecek kim üzülücek saat 20.45’i gösterdiğinde bu soruların yanıtını alacağız. Kaptan Volkan Demirel, maçla ilgili yorum yaptı. Tecrübeli file bekçisi, “Son dönemde istikrarlı ve arzulu bir futbol sergiliyoruz. İki haftadır özgüvenimiz de yükseldi. Bu tarz maçları her zaman daha iyi oynuyoruz. Başakşehir deplasmanında geçtiğimiz sezon kazanmıştık. Bu sezon da senaryo aynı olacak. Yine galibiyet alacağız. Takım olarak kenetlenerek, bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

Lidere konuk oluyor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında bugün lider Başakşehir’e konuk olacak. Son iki maçında Beşiktaş’la deplasmanda berabere kalıp sahasında Rizespor’u yenerek 4 puan alan Sarı-Lacivertliler, 28 puanla 14. sırada bulunuyor. Sarı kart cezalısı Ayew, sakatlığı süren Dirar maçta forma giyemeyecek. F.Bahçe’de, Skrtel, İsmail, Serdar Aziz, Soldado, Eljif Elmas ve Neustaedter ceza sınırında bulunuyor. Bir önemli not; F.Bahçe, deplasmanda yaklaşık 6 aydır galip gelemiyor. Bu sezon 12 maçta tek galibiyet yaşadığı dış sahada Sarı-Lacivertliler, 5 beraberlik, 6 yenilgi yüzü gördü. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak, beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Maçı Hüseyin Göçek yönetecek.

Örnek davranış
Fenerbahçe Spor Kulübü, bir ilke imza atarak işitme engelliler için haber bülteni hazırladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Bir kulüp kanalında ilk kez, işitme engelli vatandaşlarımız için haber bülteni yayımlanacak. FB TV’de artık her hafta, ‘İşaret Diliyle Haber Bülteni’ adıyla haber kuşağı olacak” ifadelerine yer verildi. İlk yayını dün yapılan bülten, bugün saat 09.00 ve 15.40’da takip edilebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler