Erdoğan: Başakşehir şampiyonluğu yakalarsa...

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında katıldığı ortak yayında spor dünyası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan, açık olarak Medipol Başakşehir'i kendisinin kurduğunu belirterek, başka bir proje takımı olduğunu da söyledi.

Yayınlanma: 18.03.2019 - 22:24
Erdoğan: Başakşehir şampiyonluğu yakalarsa...
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında katıldığı ortak yayında spor dünyası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, rahat olduğunu belirterek, "Ama ben rahatım biliyor musun? Niye rahatım? Başakşehir'i ben kurdum. Şampiyonluğa gidiyorlar. Bir taraftardan da Çaykur Rizespor kurtardı işi, onlarda Süper Lig'de yükselişte" ifadelerini kullandı.

"Başakşehir'i kurduğum gibi..."

Erdoğan, Medipol Başakşehir'in yanı sıra genç yaşlarında oynadığı Esenler Erokspor'u da proje takımı olarak kurduğunu belirterek, "Başakşehir'i kurduğum gibi, onun altına bir de proje takım var. O takım da benim mahalle takımı olarak 14-15 yaşında oynadığım takım. Bunlarda Medipol Başakşehir'in altyapısını oluşturuyor. Esenler Erokspor. Esenler Erokspor'da ikinci sırada. Onlar da üst lige çıkabilir yani" dedi.

Sürekli olarak benim kurduğum takım dediği Medipol Başakşehir'in şampiyonluk yarışı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Başakşehir şampiyonluğu yakalarsa, bu da tabii bir devrimdir. Yani illa on binlerin veya milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş. İyi bir yönetim kadrosu var, Abdullah Hoca'yla"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler