Gökhan Töre'den Fikret Orman'a şok sözler

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre, Başkan Fikret Orman'a sosyal medya hesabından cevap verdi.

Yayınlanma: 21.03.2019 - 11:15
Gökhan Töre'den Fikret Orman'a şok sözler
Abone Ol google-news
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre, Başkan Fikret Orman'ın açıklamalarının ardından açıklamalarda bulundu. Gökhan Töre, Beşiktaş futbol kulübünün asıl sahibi Beşiktaş taraftarıdır diyerek yaptığı paylaşımda, "Bilinmelidir ki beni bu metni yazmaya ikna eden, gelecekteki büyük yeteneklerin bu gibi haksızlıklara uğramamaları, uğrasalar da korkmadan haklarını aramalarına ön ayak olmak; bir örnek teşkil etmektir. Çünkü gelecekte ismini gururla anacağımız o büyük yetenekler şu an bu metni okuyan belki kariyerinin başında bir futbolcu, belki beş yaşında hayaller kuran bir yeteniğin dedesi ya da okul takımında harikalar yaratan birçocuğun annesi olabilir" ifadelerini kullandı.

Gökhan Töre ayrıca, "Yurt dışına gideceksin. Türkiye'de Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'a gidemezsin, sözleşmeye ekleyeceğiz öyle fesih edeceğiz" şeklinde tehdit de aldığını belirtti.

 "Basit ve amaçsız"
Dün Fikret Orman'ın bir gazeteci ile yapılan röportajın akıllarda zaten varolan sorulara yenilerini eklediğini belirten Töre, " Maalesef oldukça basit ve amaçsız bir olduğunu Fikret Orman'a iletmek isterim. Bu sorulara artık yaşadığım gerçekler ile cevap vermenin zamanı geldiğine; siz değerli Beşiktaş Taraftarının ve saygıdeğer Kamuoyu mensuplarının bu gerçekleri bilmeyi hakkı olduğuna inanıyorum" dedi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler