Loris Karius hakkında karar verildi

Yediği hatalı goller nedeniyle Beşiktaş'taki geleceği büyük bir tartışma konusu olan Loris Karius ile ilgili olarak Ada basınından gündem yaratan bir haber geldi

Yayınlanma: 22.03.2019 - 16:16
Loris Karius hakkında karar verildi
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Loris Karius, yediği hatalı goller nedeniyle şu an Siyah Beyazlılar'da en çok tartışılan isimlerin başında geliyor.

Son olarak 4 aydır maaş alamadığı için kulübü FIFA'ya şikayet eden Alman file bekçisinin Siyah Beyazlı kulüpteki geleceği de büyük bir tartışma konusu hâline geldi.

25 yaşındaki eldivenin Beşiktaş'tan ayrılabileceğine yönelik dedikoduların çıkmasının ardından Ada basını, konuyla ilgili flaş bir haber yayımladı.

Ada'nın en yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Star'da çıkan haberde Karius'un sözleşmesindeki detaylar ve Liverpool yönetiminin Alman kaleci hakkındaki kararına yer verildi.

Gazete, Beşiktaş ile Liverpool arasında imzalanan sözleşmede oyuncunun kiralık kontratının feshedilmesini öngören hiçbir maddenin bulunmadığını yazdı.

Öte yandan sözleşmesinde 8 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Karius'u Liverpool yönetiminin hiçbir şekilde kadrosunda düşünmediği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler