Şenol Güneş: Görevimi yapmam lazımdı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 23.03.2019 - 01:13
Şenol Güneş: Görevimi yapmam lazımdı
Abone Ol google-news

Şenol Güneş, maçın ardından şunları söyledi:

"Bana bir görev verdiler. Bu sorumluluk içerisinde bu görevi yapmam lazımdı. Sorumluluk içerisinde kazanarak başlamalıydık, bunu başardığımız için mutluyum. İlk geldiğimde Makedonya'ya kaybederek başlamıştık, bugün güzel oldu."

"Yarın bir yenileme yapacağız, sahamızda oynayacağız. Belki de daha farklı bir maç oynayacağız. O yüzden bir değişiklik olabilir."

"Rakibin üçlü savunmayla mı dörtlü savunmayla mı çıkacağını düşünüyorduk. Düşündüğümüzden farklı bir şeyle çıktılar. Bunları düşünerek oynamalıydık. Kazanmamız gerekiyordu. Rakip hızlı çıkan bir takım, böyle bir tercih yaptık."

"Başkaları oynayabilir, kenarda bekleyen veya gelmeyen oyuncularımız da var. Benim için önemli olan sahadaki oyuncuların %100'lerini verme niyetinde olmasıydı, bunu iyi başardılar. Oyun formatı olarak fazla pozisyon vermedik ama biraz daha iyi pas yapabilirdik."

"Kaptan Emre'yi tebrik ediyorum. Geldiği ilk günden beri çok katkı yaptı. Böyle bir dönemde saha içinde bir lidere ihtiyacımız vardı. Oyun olarak da çok iyi yaptı. Emre'nin sakatlığının ciddi olduğunu düşünmüyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler