Lucescu'dan Galatasaray açıklaması

Shakhtar Donetsk'in çalıştırıcısı Mircea Lucescu, Galatasaray hakkındaki açıklamalarına devam ediyor.

Yayınlanma: 01.11.2014 - 12:19
Abone Ol google-news

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin gönderilmesi halinde tanıdık bir yabancı ya da yerli bir ismin Florya'ya gelmesi beklenirken, bunların başında Mircea Lucescu geliyordu.

İdari göreve gelmenden önce önce birçok Lucescu sorusuyla karşılaşan sarı-kırmızılı idareci Abdurrahim Albayrak, durumu gizlemeyerek, "Galatasaray'ın menfaatleri için her şeyi yaparım" ifadelerini kullanmıştı.

Ukrayna basınına Galatasaray hakkında açıklamalarda bulunan Lucescu, "Buradaki zorlu koşullara rağmen Shakhtar'ı bırakamam. Kontratımı sonuna kadar devam ettirmek zorundayım. Buna ek olarak Şampiyonlar Ligi'nde de yolumuza devam ediyoruz. Ligdeki şampiyonluk yolunda da işin ortasına kadar geldik. Bu savaşın ortasında takımımı bırakıp gidemem" sözlerini kullandı.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2015 yılında sona erecek olan 69 yaşındaki çalıştırıcının yeni kontrat imzalaması şu anda belirsizliğini korurken, Duygun Yarsuvat yönetiminin Mayıs ayında görevi bırakacak olması nedeniyle Lucescu hamlesi de tamamen ortadan kalkmış oldu

Yıllık 3.5 milyon euro kazanan Lucescu'ya şu ana kadar yeni sözleşme teklifi gelmezken ayrılık ihtimalinin daha ağır bastığı satır aralarında vurgulandı. (Sporx)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler