Fenerbahçe taraftarlarına kombine şoku

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşan Fenerbahçe'de kombine şoku yaşandı.

Yayınlanma: 08.11.2014 - 21:04
Abone Ol google-news

Fenerbahçeli taraftarların bir kısmı, Karabükspor maçını izlemek üzere Saracoğlu'na geldiğinde büyük şok yaşadı. Taraftarlar, kombine biletlerinin iptal olduğunu gördü. Biletlerin iptal edildiği tribünlerin bu bölümlerinden "Ersun Yanal" ve "Aziz Yıldırım taktik versene" tezahüratları yapılmıştı.

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile oynadığı maçı izlemek için stada gelen 400 kadar kombine sahibi, stada giremedi. İptal işlemleri Maraton tribünü H ve I Bloklardaki kombine kartlara uygulandı. Maçı izlemek için Şükrü Saracoglu Stadı'na gelen taraftarlar kararı stada girmeye çalışırken öğrendi.
 
"İPTAL, ŞİKAYETLER ÜZERİNE YAPILDI"
Fenerbahçe Kulübü'nden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı ama kulüp yetkililerinden alınan bilgi iptal işlemlerinin taraftarın şikayetleri üzerine yapıldığı yönünde...

SEBEP O TEZAHÜRATLAR MI? 
Ligin 7. haftasında yine aynı statta oynanan Gençlerbirliği maçında skor 1-1'e geldiğinde tribünlerin bu bölümlerinden "Ersun Yanal" ve "Aziz Yıldırım taktik versene" tezahüratları yapılmıştı. Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal maç sonrasında bu tezahüratları yapanlara tepki göstermişti.
 
TARAFTAR TEPKİLİ
Kartları iptal edilen taraftarların bazıları sosyal medyada olaya büyük tepki göstererek, ne bir taraftar grubuna bağlı olduklarını ne de söz konusu tezahürata katıldıklarını yazdılar. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler