Galatasaraylı Emre Akbaba'nın ayağı kırıldı!

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının 67. dakikasında Emre Akbaba çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Uzun süre yerde kalan Akbaba’nın ayağının kırıldığı belirtildi. Akbaba’nın ayağının kırılmasının ardından Galatasaraylı ve Çaykur Rizesporlu futbolcular saha içinde gözyaşlarını tutamadı. Kulüpten yapılan açıklamada, Emre Akbaba'nın kaval ve baldır kemiklerinde kırık tespit edildiği kaydedildi.

Yayınlanma: 11.05.2019 - 17:50
Abone Ol google-news

 

Akhisar maçında oyuna ikinci yarıda giren Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba, 68. dakikada ciddi bir sakatlık yaşadı. Anında sağlık görevlileri sahaya girerek Emre Akbaba'ya müdahalede bulundu. Henüz resmi açıklama yapılmadı ancak Emre'nin sağ ayağının kırıldığı belirtiliyor...

HASAN ŞAŞ VE ÜMİT DAVALA HEMEN SAHAYA GİRDİ

Sarı kırmızılı takımın yardımcı antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala, Emre Akbaba'nın durumunu görür görmez sahaya girdi. Şaş, sağlık görevlilerinin oyuna geç dahil olmasına üzerine oldukça sinirlendi ve saha içinde tartışmalar yaşandı.

Emre Akbaba, 28 Eylül 2018'de Türk Telekom Stadı'nda oynanan Erzurumspor maçının 38. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Akbaba daha sonra sakatlığını atlatarak 135 gün sonra Trabzonspor maçında süre almıştı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü, Çaykur Rizespor mücadelesinde sakatlık geçiren Emre Akbaba ile ilgili bir açıklama yayımladı. Açıklamada Emre Akbaba'nın kaval ve baldır kemiklerinde kırık tespit edildiği kaydedildi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Emre Akbaba'nın sağ cruris tibia ve fibula (kaval ve baldır) kemiklerinde kırık mevcuttur. İlk müdahalesi yapılan oyuncumuz yarın sponsor hastanemiz Medical Park'ta ameliyata alınacaktır" denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler