Rıdvan Dilmen: 'Pozisyon penaltı'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilem Beşiktaş'ın üç puan aldığı Başakşehir maçında, Başakşehirli futbolcu Uğur Uçar'ın pozisyonu için yorumda bulundu.

Yayınlanma: 09.11.2014 - 22:22
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın 9. haftada konuk olduğu ve sahadan 2-1 galip ayılrıdığı istanbul Başakşehir maçında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. istanbul Başakşehir'in atağında ceza sahasında İsmail köybaşının hareketi sonrasında yerde kalan Uğur Uçar'ın pozisyonunda gözler hakeme çevrilmiş ve penaltı olup olmadığı tartışılmıştı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise tartışmalı pozisyon için yorumda bulundu ve hareketin penaltı olduğunu söyledi. İşte Rdıvan Dilmen'in hem maç için hem de tartışmalı pozisyon için o sözleri:


"Futbol bir oyun ve yetenekli oyuncular var ve bu oyuncularda her an skoru değiştirebilirler. Bugün için iyi ya da kötü oyuna bakmayacaksınız çünkü kazanmak önemliydi. Başakşehir bugün kazanmış olsa Beşiktaş'ı geçmiş olacaktı.

Uğur pek alışık olamadığı yere doğru koşu yaptı. Kerim Frei gibi gitti ve ayağından da top biraz açıldı İsmail de Uğur'un ayak bileğine bastı. O görüntüde penaltı ama hakemler zor görür o pozisyonu. Ama hakem içinde zor karar ve yan hakemde göremez bunu.

Uğur'un pozisyonunu tekrarını izleyene kadar kimse görmedi. O kalabalıkta kimin kime bastığı belli olmaz. Ama maçta gösterilen kartlar doğru."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler