Erol Bedir: Deniz Turiç'e resmi teklif yok

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu. Bedir, Deniz Türüç için şu ana kadar herhangi bir resmi teklifin gelmediğini söyledi.

Yayınlanma: 17.06.2019 - 15:10
Erol Bedir: Deniz Turiç'e resmi teklif yok
Abone Ol google-news

Önümüzdeki günlerde transferleri bir bir açıklayacaklarını söyleyen Bedir “25-26 oyuncuyla mücadele ettik. 12-13 futbolcunun sözleşmesi bitti. Bunu ön görerek çalışmalarımızı önceden yaptık. Önümüzdeki haftadan sonra transferlerimizi teker teker açıklarız” dedi. 

“2 yıl daha görev sürem var. Şehrin dinamiklerini harekete geçirmek adına ve başka başkan adayı olmak isteyen varsa diye genel kurula gidiyorum. Koltuğu ortaya koyduk. 29’unda da kararını vereceğiz. Şu ana kadar aday olan birini duymadık” açıklamasını yapan Bedir, Deniz Türüç konusunda da şöyle konuştu:

“Deniz Türüç konusunda şu an itibariyla herhangi bir talep gelmedi. Yani nabız yoklayanlar oluyor ama resmi antetli kağıda yazılı bir teklif gelmedi. Deniz bizim en önemli oyuncumuz. Deniz’i biz normalde göndermek istemiyoruz. Ama 25 yaşında ve hedefleri var. Eğer iyi bir teklif olursa göndeririz”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler