Fenerbahçe'nin kaybı büyük

Fenerbahçe ekonomik olarak düzlüğe çıkmak için çalışmalar yaparken Şampiyonlar Ligi’nden uzak kalmak kulübü çok zorluyor. 1998-2008 arası 5 kez Devler Ligi’nde boy gösteren Sarı-Lacivertliler, son 10 yıldır bu önemli organizasyonun kapısından içeri dahi giremiyor, 220 milyon Avro’luk kayıp bel büküyor.

Yayınlanma: 23.06.2019 - 06:00
Fenerbahçe'nin kaybı büyük
Abone Ol google-news

Fenerbahçe ekonomik olarak düzlüğe çıkmak için çalışmalar yaparken Şampiyonlar Ligi’nden uzak kalmak kulübü çok zorluyor. 1998-2008 arası 5 kez Devler Ligi’nde boy gösteren Sarı-Lacivertliler, son 10 yıldır bu önemli organizasyonun kapısından içeri dahi giremiyor, 220 milyon Avro’luk kayıp bel büküyor. Sarı-Lacivertlilerin, Şampiyonlar Ligi’nden uzak kalması rakiplerini avantajlı hale getirdi. Fenerbahçe’nin Devler Ligi’nde boy gösteremediği dönemde ezeli rakip Galatasaray tam 6 kez bu arenada mücadele ederken, Beşiktaş 2 , Trabzonspor ve Bursaspor da 1’er kez Avrupa’nın en büyük organizasyonuna katılım gösterdi.

Emre Kılınç bitmek üzere
UEFA’dan merakla beklenen karar henüz gelmemesine rağmen transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, DG Sivasspor forması giyen Emre Kılınç ile el sıkıştı. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun en flaş isimlerinden biri olan 25 yaşındaki orta alan oyuncusunun menajeriyle görüşerek prensip anlaşması sağladı. Bu gelişmenin ardından Sivasspor ile masaya oturan Sarı-Lacivertli kulüp 2.5 milyon Avro’luk teklif yaptı. Sivasspor 1 yıl sözleşmesi kalan Emre için 4.5 milyon avro istedi. İki kulüp arasında pazarlıklar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

İrfan Can F.Bahçe’yi istiyor
Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği Medipol Başakşehirli İrfan Can Kahveci’nin transferinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Emre Belözoğlu’nun yönetime “mutlaka alınmalı” dediği İrfan Can ile olumlu görüşme yapan F.Bahçe, Başakşehir’den indirim bekliyor. Turuncu-Lacivertliler 7 milyon Avro’da ısrar ederken Fenerbahçe 5.5 milyon Avro veriyor. Ancak İrfan Can’ın F.Bahçe’de oynamak istemesi Sarı- Lacivertli yönetimin en büyük kozu. Yönetim, başta Sevilla olmak üzere bir çok Avrupa kulübünün takibinde olan İrfan Can’ın fiyatı daha fazla yükselmeden önümüzdeki hafta önemli bir mesai sarfedecek. Medipol Başakşehir’de geçtiğimiz sezon 37 maçta forma giyen İrfan Can Kahveci 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler