Başakşehir deplasmanda güldü

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının açılış maçında Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir'e evinde 2-0 mağlup oldu.

Yayınlanma: 22.11.2014 - 15:26
Abone Ol google-news

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Deniz Çoban'ın yönettiği mücadelede Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir'e 2-0 yenildi. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller Mossoro ve Semih'ten geldi.

İstanbul Başakşehir maça adeta 1-0 önde başladı. Orta alanda topla buluşan Semih Şentürk sağ kanatta koşu yapan Edin Visca'ya uzun bir pas gönderdi. Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Edin Visca, altıpas önündeki Marcio Mossoro'ya yerden bir pas verdi. Mossoro topla buluşur buluşmaz sağ ayağı ile düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve maçın 2. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarısı 1-0'lık İstanbul Başakşehir üstünlüğüyle geçen karşılaşmada konuk ekip ikinci yarıya da golle başladı ve 50. dakikada fark ikiye çıktı. Defanstan gelen uzun topa hareketlenen tecrübeli golcü Semih Şentürk, rakibinin hatası sonrası ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluştu. Semih Şentürk'ün şutunda top, kalecinin kapattığı köşeden ağlarla buluştu ve İstanbul Başakşehir farkı ikiye çıkarttı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve 3 puanı alan taraf 2-0'lık skorla İstanbul Başakşehir oldu.

İstanbul Başakşehir bu galibiyetle puanını 14'e yükseltirken, Çaykur Rizespor ise 10 puanda kaldı.

Çaykur Rizespor 11. haftada Kasımpaşa deplasmanına gidecek, İstanbul Başakşehir ise Eskişehirspor'u konuk edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler