Bilic: 'Tüm maçlarımızı Başakşehir'de oynamalıyız'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Zirvede kalmak için her şeylerini vereceklerini belirten Hırvat teknik adam, zor olanın zirvede kalmak olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 23.11.2014 - 21:48
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic 90 dakikayı değerlendirerek sözlerine başlarken, “Çok iyi ve değerli bir üç puan aldık. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Kasımpaşa çabuk oynayan sert bir takım. Bireysel olarak iyi bir takım ve kaliteli oyunculara sahip. Milli takım arasından sonra galip gelmek önemliydi. Galibiyeti tamamıyla hak ettik. Oyundan ve performanstan memnunum” dedi.

Maç fazlasıyla ilk sırada yer almalarıyla ilgili olarak ise Hırvat teknik adam, “Zirvede kalmayı her zaman isteriz. Bu beraberinde baskıyı da getiriyor. 2, 3 ve 4. olmayı buna değişmem. Üzerinizdeki baskı giderek artıyor. Zor olan zirvede kalabilmek. Hala çok erken bir dönemdeyiz. Zirvedeyiz ama zirvede kalmak için her şeyimizi vereceğiz” yorumunu yaptı.

“Taraftarın son 10 dakika yönetimden isteği vardı. Galatasaray maçı burada" şeklinde. Bilic bunu değerlendirmeye alır mı?” sorusunu Bilic, “Evimiz yok ama evimiz olmamasına rağmen bu durumla gayet iyi başa çıkıyoruz. Bana kalsa tüm maçlarımızı burada oynayalım. Yeni ve zemini çok iyi bir stat. Burada gerçekten keyifli bir oyun ortaya çıkıyor. Yeni stadımıza kadar burayı evimiz haline getirmemiz gerekiyor. Sürekli seyahat edersek göçmen kuşlar gibi oluruz” yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler