Albayrak'tan Prandelli açıklaması: Kafayı yersiniz

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Cesare Prandelli'nin sözleşmesinde çok ağır tazminat maddelerinin bulunduğunu açıkladı.

Yayınlanma: 24.11.2014 - 09:58
Abone Ol google-news

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, dün akşam telefonla bağlandığı Telegol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin yöneticisi, İtalyan çalıştırıcı Prandelli'den memnun olmadığını belirterek, "Galatasaraylı taraftarlar yerden göğe kadar haklıdır. Şu şartlarda Prandelli'nin arkasında kalmam zor. İçim kan ağlıyor. Eski yönetim Prandelli'ye gerçekleştirilemeyecek sözler vermiş. Cesare Prandelli'ye vaad edilenler inanılmaz. Prandelli'ye 'Dört ülkede takım kuracağız, her sene bir ülkede takım çalıştıracaksın' denmiş" diye konuştu.

"KAFAYI YERSİNİZ.."

"Şu anda futboldan memnun değilim" diyen Albayrak, "Prandelli'nin mukavelesine baksanız kafayı yersiniz. İki gün sonra Avrupa maçımız var, ne olur yapmayın. Sözleşmesinde çok ağır maddeler var. Mancini hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri. 1 kuruş para almadan gitmiş. Prandelli, 'Ben buraya çalışmaya geldim' diyor" açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler