M.City, Oğuz Kağan’a 5 milyon Avro teklif etti vermedik

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Eljif Elmas’ın Napoli’ye 16 milyon Avro’ya transfer olmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 25.07.2019 - 05:00
M.City, Oğuz Kağan’a 5 milyon Avro teklif etti vermedik
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Eljif Elmas’ın Napoli’ye 16 milyon Avro’ya transfer olmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Yıldırım, “Aykut hoca, Hasan Çetinkaya ve yöneticilerimizin büyük bir çalışması sonucu Eljif’i sadece yetiştirme parasına aldık. Bütün Avrupa peşindeydi. 20-25 kulüp istiyordu. Ama Fenerbahçe’yi seçmesini sağladık. Fenerbahçe’nin elinde Eljif Elmas gibi değerli başka yıldızlar da var... Mesela Ömer Faruk... Mesela Oğuz Kağan... Oğuz Kağan için Manchester City bize 5 milyon Avro teklif etti ama vermedik. Zamanında yaptığımız çalışmaların sonucunu görmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Reyes, Atlas takımına gidiyor

Fenerbahçe’nin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği ve Ersun Yanal’ın planları arasında yer almayan Diego Reyes, ülkesinin takımlarından Atlas ile anlaşma sağladı. Reyes’in menajerinin F.Bahçe’ye bu anlaşma hakkında bilgi verdiği ve oyuncunun bonservisini istediğini öğrendik, Sarı-Lacivertli yönetimin Reyes için bir miktar da olsa bonservis bedeli isteyeceği gelen bilgiler arasında.

F.Bahçe ile görüştük ama...

İspanya 1. Lig ekiplerinden Sevilla’nın Sportif Direktörü Ramon Rodriguez Verdejo, futbolcu Simon Kjaer’in Fenerbahçe’ye transfer olması için anlaşma sağlandığına ilişkin basında çıkan haberleri yalanladı. “Monchi” lakaplı Sevilla Sportif Direktörü, yeni transfer Nemanja Gudelj’in tanıtımında takımdan ayrılması gündemde olan futbolcuların durumlarıyla ilgili soruları da yanıtladı. İspanyol gazetecilerin, Türk basınını referans göstererek, Danimarkalı futbolcunun Fenerbahçe’ye transfer olması için anlaşma sağlandığı iddialarını sorması üzerine Monchi, “(Fenerbahçe’nin) Yaklaşık 1 ay önce bir ilgisi oldu. Ama 15 gündür hiçbir temas olmadı. Aktif olarak devam eden bir süreç değil” dedi.

Rakip Herta Berlin

Fenerbahçe Avusturya’daki üç günlük kamp sürecini bugün oynacağı Hertha Berlin hazırlık maçıyla tamamlayarak İstanbul’a dönecek. 19.30’da başlayacak mücadeleyi D Smart yayınlayacak. Sarı-Lacivertliler 30 Temmuz günü ise Almanya’da Audi Cup turnuvasına katılacak ve ilk maçını Alman devi Bayern Münih’le yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler