Prandelli'den tazminat açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 2-0 kaybedilen Anderlecht maçı sonrasındaki basın toplantısında flaş açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 27.11.2014 - 08:20
Abone Ol google-news

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçında karşılaştığı Anderlecht'e, deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve bu sezonki Avrupa macerasını noktalandırdı...

Sarı-kırmızılı ekibin İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli, karşılaşma sonrası basın toplantısında oldukça gergindi.

Basın mensuplarının, 'İstifa edecek misiniz?" sorusunu yanıtlayan Prandelli, "Biz yola devam edeceğiz. Üzgünüz Avrupa'dan elendiğimiz için ama biz profesyoneliz" dedi.

Tazminatı konusundaki ısrarlı sorular karşısında İtalyan teknik adam, "Çok açık ve net söylüyorum; hiçbir şekilde tazminatım yok" dedi...

Tazminatı olmadığı bilinen İtalyan hoca, "Peki sözleşmenizin kalan süresine ait ücretlerinizi talep ettiniz mi?" şeklindeki soru gelince ise yanıt vermekten kaçındı. Prandelli "Sözleşmemle ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum, maçla ilgili konuşmak istiyorum. İsterseniz bu soruları yöneticilerimize sorarsını ve cevabını alırsınız" diyerek soruyu geçiştirdi.

Anderlecht karşısında şanssız olduklarını da ifade eden Prandelli, "Sahada iyi bir Galatasaray vardı. Şanssız bir şekilde 44'te gol yedik. İkinci yarıda iyi oynamamıza rağmen, böyle bir şanssızlık oldu" diye konuştu.

Son maçlarda, Galatasaraylı oyuncuların aralarındaki saha içi tartışmalarının hatırlatılması üzerine Prandelli, "Gerginlikler olabilir. Futbolcularımız da insan. Böyle durumları yaşıyorlar. Onlar da varını-yoğunu ortaya koymaya çalışıyor. Biz takım halinde çalışıyoruz" diyerek cevap verdi.

UEFA'nın, futbolcu sağlığına önem vermesi gerektiğini de vurgulayan Cesare Prandelli, "İlk göreve geldiğimde de söylemiştim, UEFA'nın da futbolcuların sağlığını düşünmesi gerekiyor. Bir takımın Çarşamba günü maç oynayıp Cumartesi başka bir maça çıkması büyük bir skandal. Bunu engellememiz gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler