Beşiktaş transferde hız kesmek istemiyor

Victor Ruiz ile stoper sorununu çözen Beşiktaş, sol bek ve hücum bölgesine yapacağı takviyeler için girişimlerini sürdürüyor.

Yayınlanma: 07.08.2019 - 04:00
Beşiktaş transferde hız kesmek istemiyor
Abone Ol google-news

Sol bekte için en ciddi adaylar Paderborn forması giyen Jamilu Collins ile Lazio’dan Riza Durmisi. İki oyuncu ve kulüpleriyle görüşmeler devam ediyor. Lens’ten bir türlü istediği verimi alamayan Beşiktaş, kanatlarda ise Boyd ve Quaresma’ya da alternatif arıyor. Siyah-Beyazlılarda öncelik Southampton forması giyen Mohamed Elyounoussi ve Schalke’den ayrılması beklenen Yevhen Konoplyanka. Southampton’da Mohamed Elyounoussi’yi kiralık olarak kadroya dahil edebilmek için temaslarını sürdüren Beşiktaş’ın, Fas asıllı Norveçli oyuncu ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

Karius şoku

Beşiktaş’ta sakatlar kervanına Alman kaleci Karius da katıldı. Siyah-Beyazlıların Brescia ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Loris Karius’un ön üst baldır adalesinde zorlanma tespit edildiği belirlendi. Alman file bekçisinin tedavisine başlanırken başarılı kalecinin 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Aboubakar müjdesi

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Siyah-Beyazlıların eski futbolcusu Vincent Aboubakar, Porto’nun Krasnodar ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının kadrosuna alınmadı. Portekiz ekibinin Krasnodar ile oynayacağı maçın kadrosunda Vincent Aboubakar’ın dışında Diogo Queiros ve Diogo Leite yer almadı. Portekiz’in gönde gelen spor gazetelerinden A Bola’nın haberine göre Porto, bu 3 futbolcuyu transfer görüşmesi yapmaları için Portekiz’de bıraktı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler