Hamza Hamzaoğlu imzayı attı, Sneijder için konuştu

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu dönemi resmen başladı. Genç teknik adam imza töreninde, teklifin babasını kaybettiği akşam geldiğini anlattı, gözyaşlarına engel olamadı. Hamzaoğlu, Sneijder için de beklenen açıklamasını yaptı.

Yayınlanma: 01.12.2014 - 14:04
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kendisini sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Törende ikinci başkan Hamdi Yasaman ve Galatasaray Başbakan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak da yer aldı.

Hamzaoğlu imzayı attıktan sonra merakla beklenen 'Sneijder' açıklamasını yaptı. Hamzaoğlu'nun açıklaması şöyle:

HAMZA HAMZAOĞLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI: G.SARAY'IN YENİ HOCASI AĞLAYARAK ANLATTI

- Taraftarlarımıza karşı mahçup etmesin. Size güzel şeyler söylemek isterim ama bunlar tabii zaman içinde olacak şeyler. Başarılı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

SNEIJDER İÇİN İLK AÇIKLAMA

- Sneijder benim o sözlerimden önce verdiği bir röportajda, "Türk oyuncular topa 3-4 defa dokunmadan pas vermiyor" dedi.

- Benim söylediklerim Sneijder ile ilgili değil, düşünce tarzı ile ilgili. Bizim Türk oyuncularımız da yabancı oyuncularımız da kıymetlidir. Orada benim sanki Sneijder'e karşı söylemim olmuş gibi algılanıyor ama ben orada tamamen Türkiye'deki düşünceye temas etmek istedim. Eminim ki bugün Sneijder de o röportajı verdiğine üzülüyor. Şimdi konuşacağım kendisiyle. Sneijder ile hiç bir sorunum yok. Belki biraz ileri gitmiş olabilirim ama düşüncelerimin arkasındayım.

GALATASARAY'DA FUTBOLCULAR MUTLU DEĞİL

- Futbolcular mutlu değil. Herkes sahada tek başına bir şey yapmaya gayret ediyor. Biz onları bir araya getireceğiz. Onların güçlerini birleştirip, beraber ne yapabileceğini göstereceğiz.

TEKLİFİ BABAMI KAYBETTİĞİM GÜN ALDIM

- Teklifi babamı kaybettiğim gün aldım. Çok zor durumdaydık biz. Odaya çekildim. Kızım da kötü bir haber mi geldi diye yanıma geldi. Sağolsun, Abdurrahim abi haberi verdi. Diğer misafirlere bunu söyleyemedik o anda.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler