Galatasaray'da Mbaye Diagne'ye teklif yok

Galatasaraylı Mbaye Diagne için geride kalan 10 günlük dönem içinde Sarı-Kırmızılı kulübe herhangi bir yeni teklif gelmediği öğrenildi.

Yayınlanma: 20.08.2019 - 10:56
Galatasaray'da Mbaye Diagne'ye teklif yok
Abone Ol google-news

Sezona Denizlispor yenilgisiyle başlayan Galatasaray’da tüm dikkatler Falcao’nun transferiyle ilgili çalışmalara çevrilmişken bir yandan da Diagne’nin ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu... Sarı-Kırmızılıların geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa’dan 13 milyon Avro bonservisle transfer ettiği Senegalli forvet, gol kralı ünvanıyla birlikte bazı Suudi Arabistan ekiplerinin gündemine girmişti. Ancak 28 yaşındaki oyuncu için geride kalan haftalarda ulaşan bazı teklifler 15-16 milyon Avro seviyesinde gelir hedefleyen Galatasaray Kulübü’nün beklentilerini karşılamamıştı. Diagne için maksimum 9 milyon Avro’luk bonservis teklifi gelirken Sarı-Kırmızılı yönetim bu rakama oyuncusunu satmaya yanaşmamıştı. Geride kalan 10 günlük dönem içinde Galatasaray Kulübü’ne Diagne için herhangi bir yeni teklif gelmediği öğrenildi.

Büyük tehlike!
Galatasaray’da gelecek oyuncularla ilgili beklentiler sürerken bir yandan da kimlerin takımdan ayrılacağı yönündeki belirsizlik devam ediyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, UEFA ile geçen yaz yaptığı 4 yıllık Finansal Fair Play anlaşması gereği sattığı kadar oyuncu almak zorunda. Cim-Bom, transfer gelir gider tablosunda artıya geçemezse Kongolu stoperi Luyindama’yı Şampiyonlar Ligi listesine yazdıramama tehlikesiyle karşı karşıya.. Galatasaray, Standard Liege kulübüne bu yaz 5 milyon Avro ödeyerek Luyindama’nın bonservisini aldı. Sarı-Kırmızılılar, kiralama bedeli ödediği oyuncularla birlikte UEFA Finansal Fair Play kriterleri kapsamında transfer gelir gider tablosunda şu anda 3 milyon Avro ekside. Cim-Bom, bonservis veya kiralama bedeli olarak 3.25 milyon Avro’yu karşılacak şekilde takımdan oyuncu gönderimi yapmak zorunda. Bu rakamı şu anda ödenen bonservisiyle karşılayan tek oyuncu Luyindama olduğu için eğer herhangi bir satış yapılmazsa Kongolu futbolcu, Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılamayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler