Fenerbahçe’nin yeni 9’u Mevlüt

Transfer döneminin bitimine üç gün kala Fenerbahçe’den forvet bölgesine Mevlüt Erdinç takviyesi geldi.

Yayınlanma: 31.08.2019 - 04:00
Fenerbahçe’nin yeni 9’u Mevlüt
Abone Ol google-news

Mevlüt geçen sezon Antalyaspor’da kiralık olarak forma giydi. Oynadığı 27 maçta 14 gol atan Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe’de 9 numaralı formayı giyecek. Sarı-Lacivertli kulüp futbolcunun transferi için bonservis bedeli ödemeyecek. Kariyerine Fransa’nın Sochaux kulübünde başlayan Mevlüt Erdinç, Paris Saint Germain, Rennes, Saint Etienne ve Hannover gibi takımlarda forma giydi. Erdinç 2006-07’de Sochaux ile 2009-10 sezonunda ise PSG formasıyla Fransa Kupası şampiyonluğu yaşadı. Sarı-Lacivertliler Milli oyuncu Mevlüt Erdinç'le 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Fransız basını: Gustavo F.Bahçe’ye çok yakın

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’da forma giyen Luiz Gustavo’yu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncuya imza attırması an meselesi. L’equipe’in muhabiri, konuyla ilgili olarak “Marsilya Kulübü içindeki kaynaklarımız, Luiz Gustavo için Fenerbahçe ile anlaşmanın yakın olduklarını, sadece küçük detayların kaldığını söyledi” ifadelerini kullandı. Haberde Fenerbahçe ile Marsilya’nın 6 milyon Avro’luk bonservis bedelinde anlaşma sağladığı öğrenildi. Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud, iki sezon önce Wolfsburg’dan 8 milyon Avro’ya transfer ettikleri 32 yaşındaki yıldız futbolcuyu bu rakama yakın bir fiyata satmak istiyordu. Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe’ye gitmek istediğini söylemesi üzerine Fransız ekibinin transfere onay verdiği belirtildi. Kariyerine ülkesi Brezilya’da başlayan Gustavo, Corinthians, Hoffenheim, Bayern Münih ve Wolfsburg formaları giydi.

Adil Rami 34 giyecek
Fenerbahçe’nin yeni transferi Fas asıllı Fransız stoper Adil Rami 34 numaralı formayı tercih etti. Lille, Valencia, Milan, Sevilla, Marsilya formalı giyen Rami’nin Trabzonspor karşı oynaması için karar teknik direktör Ersun Yanal’da. Fiziksel olarak hazır bulunan stoper için Yanal bakalım nasıl bir karar verecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler