Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'a kesinlikle forvet şart

Spor yorumcusu ve eski futbolcu NTV'de yayınlanan programda Beşiktaş - Rizespor maçını değerlendirdi.

Yayınlanma: 01.09.2019 - 00:02
Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'a kesinlikle forvet şart
Abone Ol google-news

Dilmen'in açıklamalarışu şekilde:

"Coşku var, tempo var, çabuk oynama isteği var... Ama bu neden sonuçlanmıyor? Birincisi telaş, ikincisi gerçek forvet diyebileceğimiz Umut'un dışında forvet yok. Maçı 2-1'de kaybedebilirdi. Son dakikalarda boş kaleye vurdu top direkten döndü. Önce savunma sonra hücumu düşünen bir takım görüntüsü verdi.

Abdullah Avcı 18 takımlı ligimizde farklı formatta oynamak isteyen özellikle hücumda farklı formatta oynamak isteyen bir teknik adam. Beşiktaş'a baktığımız zaman takımın en iyi oyuncuları Caner ve Vida. Ruiz'i toparlamış olarak gördük. Diğer oyuncular bu arkadaşların gerisinde.

Oyuncular henüz form tutmuş değiller. Lig sadece Güven'e kaldı. Oyuna katkısı olmadı. Bu kimleri etkiliyor? Ljajic'i ve Lens'i... Çok istiyorlar, çok arzuluyorlar... Rize takımı buradan kazanması için mutlaka gol atması gerekiyordu. Beklemedikleri bir oyuncudan gol yediler. Başarılı bir şekilde başladılar sezona. 

Beşiktaş 4-2-3-1 ile oynayan bir takım. ama görünüşe bakarsak 4-3-3 gibi oynadı. Abdullah Avcı Clichy'den istediğini Gökhan'dan istiyor. Beşiktaş hücuma geçtiği anda Caner orta sahada oynuyor. 2-3 gibi oynamak istiyor. Caner'i orta sahaya çekip bir fazla oynamak istiyor. Pas takımı olmayınca şu anda topa sahip olma oranı Başakşehir gibi olmayınca dönen toplarda çokta kart yer Beşiktaş.

Ne zaman istediğiniz oyuncular gelir o zaman kendi sisteminizi ve oyununuzu oynayabilirsiniz. Hücumda bile değili gördü Beşiktaşlılar bugün. 

Burak kaç hafta daha yok. Burak acaba geçen yıl ki performansını yüzde yüz yakalar mı. Kesinlikle forvet şart. Nzonzi iyi oyuncu ve şu an adaptasyon süreci geçiriyor. O yüzden Boyd yanlış transfer diyemeyiz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler