Bilic: Kaybetmekten nefret ediyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Adana Demirspor'a 2-1 yenildikleri maçla ilgili, "Rakibe çok büyük saygım var ama Adana Demirspor seviyesindeki bir takıma karşı daha iyi oyun çıkarmalıydık" dedi.

Yayınlanma: 24.12.2014 - 17:05
Abone Ol google-news

Bilic, Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gruptan çıkabilmek için kalan 3 maçın tamamını kazanmak zorunda olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Kaybetmekten nefret ediyorum. Grupta çok zor bir pozisyona düştük. Üç maçımız daha var. Tamamını kazanmamız gerekiyor. Yoğun bir maç takvimi oynamanın bedelini ödedik. Bunu neyse ki bir kupa maçında ödedik. İyi bir performans göstermedik. Forvet pozisyonunda bazı oyuncularımız eksikti. Performansımız kesinlikle yeterli değildi. Kazanabilmemiz için, her zaman iyi oyun için maksimumda olmamız gerekiyor. Bugün maksimumda oynamadık. Rakibe çok büyük saygım var. Ama Adana Demirspor seviyedeki bir takıma karşı daha iyi oyun çıkarmalıydık."

Veli Kavlak'ın, rakip futbolcuya gösterilen kırmızı kartın haksız olduğunu belirtip hakemi uyarmasıyla ilgili de Bilic, "Çok şık bir hareket yaptı. Günün futbolunda bu tip hareketlere rastlamak çok güzel. Fair-play adına güzel bir davranıştı. Veli'yi takdir ediyorum bu davranışından ötürü" şeklinde konuştu.

- Veli: "Kırmızı kartı görünce şaşırdım"

Centilmenlik örneği sergileyen Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak ise pozisyonda hakem kırmızı kartı çıkarınca şaşırdığını belirterek, "Sonra takım arkadaşlarım da geldi. Hepsini kutluyorum. Hakem de geldi bize sordu ve kararını değiştirdi" dedi.

Siyah-beyazlı futbolcu, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ı kendisiyle ilgili güzel sözlerinin anımsatılması üzerine de, "Ben de teşekkür ederim. Onu maçtan sonra da galibiyetlerinden dolayı tebrik ettim. Bugün mağlup olduk üzgünüz ama devam ediyoruz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler