Fırtına 6 dakikada işi bitirdi

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu maçında 9-0 yendiği Manisaspor'a konuk olan Trabzonspor, sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavilierin gollerini Serdar Gürler ve Mustapha Yatabare attı. Trabzonspor bu galibiyetle liderliğini sürdürürken; gruptan çıkma yolunda da önemli bir avantaj elde itti.

Yayınlanma: 01.01.2015 - 22:33
Abone Ol google-news

Maça sert bir futbolla başlayan Manisaspor ilk dakikalarda etkili olurken, Trabzonspor'un tepkisi gecikmedi. Bordo-maviler 13'üncü dakikada Serdar Gürler'in golüyle 1-0 öne geçti.  Mehmet Ekici, sağ kanattan korneri kullandı. Altıpasın sağ tarafında kafayı vuran Serdar Gürler, kaleci Bayram'ın solundan topu ağlarla buluşturdu ve Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

Bordo-mavililerin 2. golü 18'inci dakikada geldi. İlk golü atan Serdar Gürler, bu kez sağdan ön direğe ortaladı; Mustapha Yatabare vuruşunu yaptı, top 2. kez Manisaspor ağlarıyla buluştu.

Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve Trabzonspor karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Ligde Eskişehirspor'a sahasında 4-1 yenilerek taraftarlarını üzen Karadeniz ekibi, bu galibiyetle kupada moral bulurken; puanını da 8'e çıkardı ve B Grubu'nda liderliğini sürdürdü. Trabzonspor, en yakın rakipleri Akhisar Belediyespor ve Keçiörengücü ile arasındaki puan farkını 3'e çıkarırken; gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağladı. Manisaspor ise 3 puanda ve son sırada kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler