Sneijder'den derbi öncesinde büyük fedakarlık

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Beşiktaş derbisi için fedakarlık yaptı.. Tecrübeli futbolcu, ağrıları geçmemesine rağmen teknik ekibe sahada olmak istediğini söyledi.

Yayınlanma: 04.01.2015 - 14:01
Abone Ol google-news

Ayağında kemik büyümesi olan ve şiddetli ağrıları sebebiyle Gençlerbirliği karşılaşmasında oynamayan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in tedavisi uzun süre devam etti.

Galatasaray sağlık heyeti, takım Ankara'dayken Sneijder'e özel bir tedavi programı verdi. Verilen tedavi programına harfiyen uyan, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek tek başına hazırlıklarını sürdüren Sneijder, çalışmasının karşılığını aldı.

Ağrılarında azalma olan Hollandalı futbolcu, takımla beraber çalışmalara başlayınca teknik heyet derin nefes almıştı. Galatasaray sağlık heyeti ile her gün durum değerlendirmesi yapan Sneijder, ağrıları olmasına karşın derbide sahada yer almak istediğini söyledi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile de durumu hakkında konuşan Sneijder, "Böyle önemli bir maçta takım arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Evet ağrılarım var ama buna katlanabilirim, iğneyle de olsa sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini vermeye çalışırım" dedi. Oyuncusunun bu davranışını takdir eden Hamza Hamzaoğlu da Hollandalı yıldızı kadroya almaya karar verdi.

Galatasaray sağlık heyetinin uzun uğraşlar verdiği Sneijder, Hamza Hamzaoğlu'nun ilk 11'de şans vermesi durumunda takımının en önemli kozlarından biri olacak. Hollandalı yıldıza yapılacak özel iğneyle sahada ağrı hissetmesi engellenmeye çalışılacak. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler