Emenike'nin menajerinden yalanlama

Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Emmanuel Emenike'nin mutsuz olduğu ve sarı-lacivertli ekipten ayrılmak istediği yönünde haberleri menajeri Erdem Konyar yalanladı.

Yayınlanma: 08.01.2015 - 09:01
Abone Ol google-news

Emmanuel Emenike'nin ara transferde Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki haberler artarken, Nijeryalı futbolcunun menajeri aksini söyledi. Erdem Konyar,  Emenike'nin Fenerbahçe'den ayrılmayacağını belirtti. Menajer Erdem Konyar, "Hiç kimse ile transfer görüşmesi yapmadım. Londra'da olan Emenike, tatil sonrası İstanbul'a dönerek takımla çalışmalara başlayacak" diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, performansları nedeniyle eleştirilen Nijeryalı forvet için “Emenike’ye teklif geldi, 10 milyon Euro verdiler. Ancak ben ona güveniyorum. Bu nedenle teklifi düşünmeden geri çevirdim” diyerek oyuncusuna sahip çıkmıştı.

Emmanuel Emenike, Gaziantepspor maçında kaptan Emre Belözoğlu ve tribündeki taraftarlarla tartışmış, Kayseri Erciyesspor mücadelesinde oyundan çıkarılınca teknik direktör İsmail Kartal'a tepki göstererek soyunma odasına gitmişti. Nijeryalı forvet, son olarak yedek kaldığı Başakşehir karşılaşmasında oyuna alınmayınca sinirlenerek eldivenlerini yere atarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Emenike, Africanfootball'a verdiği röportajında da teknik direktör İsmail Kartal'ın kendisini yanlış yerde kullanarak kanatta oynattığını ve bu nedenle gol atamadığını söylemişti. Deneyimli futbolcunun bu hareketleri Fenerbahçe'de rahatsız olduğu için yaptığı ve ayrılmak istediği ileri sürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler