
Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı.
Maçın ardından NTV Spor ekranlarında yorum yapan Rıdvan Dilmen, Sneijder'ın performansını eleştirdi. Dilmen: "Sneijder iyi futbolcu ama çok iyi profesyonel değil. Kalitesinin altında oynuyor. İyi topa vurmak her topa vurmak değildir. Hücum başlarken bitiyor. Ortalama her maçta 4,5 tane anlamsız yerden vuruş yapıyor. Doğru zamanda doğru yerde vurmak daha önemli. Tam hücuma çıkıyorsunuz erken vuruşlar yapıyor. Bu da Bursaspor'un işine geldi. Paylaşımcı olması lazım. Mesela Barcelona'da oynasa bunları yapabilir mi? Messi filan 'dur bir dakika' der. Bence Galatasaray'da takım arkadaşlarına çok güvenmiyor." diye konuştu.
''PENALTI VE KIRMIZI DOĞRU KARAR''
Galatasaray'ın oyunun son bölümlerinde kazandığı penaltıyı yorumlayan Dilmen, ''Penaltı da doğru karar kırmızı kart da doğru karar'' diyerek, hakem Fırat Aydınus'un isabetli bir karar verdiğini açıkladı.
''İKİNCİ SARIYI VERMEDİ''
Dilmen, Fırat Aydınus'un Felipe Melo'yla ilgili kararını ise eleştirdi. Dilmen, ''Fırat Aydınus birkaç pozisyonda Melo'ya 2. sarı kartı veremedi. Melo, bir pozisyonda rakibinin tarak kemiğine basmasına rağmen vermedi'' ifadelerini kullandı.