Rodgers: Demba Ba'ya önlem almayacağız

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi Liverpool'da, menajer Brendan Rodgers golcü oyuncu Daniel Sturrige ile basın toplantısı düzenledi. Rodgers, siyah-beyazlı ekibin başarıya aç bir takım olduğunu söylerken, Demba Ba'ya özel önlem almayacağız" dedi.

Yayınlanma: 18.02.2015 - 16:21
Abone Ol google-news

Brendan Rodgers, UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmak için her şeyi yapacaklarını söylerken, "Prestijli ve önemli bir kupa ve Beşiktaş ile zor bir maç oynayacağız. Diğer kupa organizasyonlarına yaklaştığımız ciddiyetle oynuyoruz. Beşiktaş daha önce Tottenham ve Arsenal'le oynayan köklü bir kulüp. İlk maçta galip gelerek ikinci maça avantajlı çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ BAŞARIYA AÇ VE GENÇ BİR TAKIM"
Takım kaptanı Steven Gerrard'ın Beşiktaş maçında oynama şansının olmadığını söyleyen Rodgers, daha sonra Beşiktaş'ı değerlendirmeye devam etti ve "Beşiktaş, başarıya aç ve genç bir takım. Kazanmayı alışkanlık haline getirdiler. Avrupa'da oynamaya karar vermişseniz, korkmamanız gerekiyor" diye konuştu.

Geçen yıl kendilerini şampiyonluk eden oyunculardan olan Demba Ba konusunda ise Rodgers, "Demba Ba çok başarılı bir futbolcu. Son vuruşları çok iyi. Kendisine gerektiği kadar saygı göstereceğiz. Liverpool olarak kendi oyunumuzu oynayacağız. Demba Ba'ya özel önlemler almayacağız" yorumunu yaptı.

Markovic'e UEFA tarafından 4 maç men cezası verilmesiyle ilgili olarak ise Brendan Rodgers, "Cezayı fazla bulduk ama kabul ediyoruz. Daha çok Avrupa maçı oynayacağız ve kendisinin sonradan bize katkıları olacaktır" dedi.

Takımın golcü oyuncularından Daniel Sturridge'le ilgili de açıklama yapan Rodgers, "Daniel uzun süre sakatlık yaşadı. Bu süre içinde iyileşirken oyununu analiz ediyordu. Lider karakterli bir oyuncu olduğunu gsöterdi. Kornerlerde duran toplarda sorumluluk alıp arkadaşlarıyla iletişimi üst düzeydeydi. Kendisi müthiş bir yetenek ve kendisinden beklentimiz yüksek" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ İYİ BİR TAKIM"
Liverpool'un gol ayaklarından Daniel Sturridge ise "Mario ile oynamak çok kolay ve onunla oynamak eğlenceli" derken, "Başarılı bir ikili olacağımızı hissediyorum. Ancak takımdaki herkesle oynayabilirim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın video'larını izlediklerini kaydeden Sturridge, "Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Kazanmak kolay olmayacak. Herkes için izlemesi eğlenceli bir karşılaşma olacak" diyerek zorlu bir maçın kendilerini beklediğini dile getirdi.

Sturridge, Demba Ba için de, "İngiltere'de güzel goller attı ve iyi bir istatistiği var, ancak ona özel önlem almayacağız. Sahaya çıkıp, Liverpool gibi oynaycağız" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler