Fenerbahçe'ye iki futbolcusundan kötü haber

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 21. haftasında, 23 Şubat Pazartesi günü Akhisar Belediyespor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Yayınlanma: 21.02.2015 - 13:25
Abone Ol google-news

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda 4 minyatür kalede maç yapan sarı-lacivertli oyuncular, yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla çalışmalarını sürdürdüler. Antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka üst adalesinde ağrı hisseden Alper Potuk tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bırakırken, Bekir İrtegün ile Hasan Ali Kaldırım ise takımdan ayrı özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarına devam etti..

Önceki gün Gökhan Gönül'ün sol bacak alt adale grubunda darbeye bağlı ezilme ve esneme tespit edilmesinden sonra dün de Alper'den kötü haber geldi. Genç futbolcu idmanda sağ arka adalesinden darbe alıp, idmanı yarım bıraktı. Bu iki oyuncunun Akhisar Belediye maçında oynayıp oynamayacakları maç saatindeki kontrolleri sonrası belli olacak.

FENERBAHÇE'DEN ALPER POTUK'UN SAKATLIĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe Spor Kulübü, başarılı oyuncusu Alper Potuk'un sakatlığı ile ilgili resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:

'Bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilen antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka üst adelesinde ağrı hisseden Alper Potuk’un Göztepe Medical Park Hastanesi’nde MR’ı çekildi.

Kulüp Doktorumuz Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu yaptığı açıklamada, “Alper Potuk’un yapılan tetkiklerinde sağ bacak arka üst adelesinde grade 2 a (kasın zarında yırtık ve kanama ) tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır” dedi'


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler