Beşiktaş'ta kabus gibi tablo

Beşiktaş, Eskişehirspor deplasmanında 1-0 yenilip şampiyonluk yolunda yara alırken, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı siyah-beyazlı ekibi düşündürüyor.

Yayınlanma: 23.02.2015 - 14:13
Abone Ol google-news

Liverpool'u Perşembe günü konuk edecek Beşiktaş'ta sakatların durumuyla ilgili açıklama geldi. Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, Demba ve Gökhan Töre'yi zorlu maça yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Demba Ba'nın sakatlığının Liverpool ile oynanan ilk maç öncesi de varolduğunu söyleyen Karanlık, "Bursa maçında kalçasıyla ilgili sıkıntı yaşamıştı. Ancak bazı uygulamalarla Liverpool maçına çıktı. Eskişehir maçında da oynayıp oynamayacağı tam belli değildi. Isınmada, bırakın oynamayı kulübede bile oturacak durumda olmadığı gördük. Bugünü ve yarını dinlenerek geçirecek. Çarşamba günü inşallah antrenmana katılır. O zaman durumunu daha net göreceğiz" dedi.

Gökhan Töre'nin durumunun da net olmadığını söyleyen Karanlık, "Liverpool maçında darbe aldı ve sol ayak bileğini burktu. Ayağının yan bağlarında zedelenme belirtisini teşhis ettik. Bağlardaki bu tür sıkıntıları da 2 günde geçirme durumumuz yok. Bugün için antrenmana çıkması mümkün değil. Hedefimiz en az riskli şekilde kısa sürede takıma geri vermek. Perşembe günü için her şeyi zorluyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor maçında son anda Demba Ba'nın sakatlanmasıyla ilk 11'de sahaya çıkan Mustafa Pektemek'in başına ise maç sonrası 4 dikiş atıldığını kaydeden Karanlık, Tolga Zengin'in tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Beşiktaş'ta Demba Ba ve Gökhan Töre'nin Liverpool maçında oynayıp oynamayacakları belli olmazken, ilk maçta sarı kart gören Ramon Motta cezası nedeniyle zorlu maçta oynayamayacak.

Siyah-beyazlıların, Pazar günü Balıkesirspor ile oynayacağı lig maçında da üç oyuncu da cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Eskişehirspor maçında sarı kart gören Motta, Necip ve Oğuzhan Özyakup takımlarını yalnız bırakacak. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler