Fenerbahçe'de Emenike'ye psikolojik destek

Formsuzluğu yetmezmiş gibi bir de abisinin taraftarı küçümseyen açıklamalar yapması, Emenike'yi iyice hedef tahtasına oturttu. İsmail Kartal ise oyuncusunu kazanmak için son çare olarak psikolojik destek almasını sağlayacak.

Yayınlanma: 02.03.2015 - 09:21
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de iyice gözden düşen Emmanuel Emenike, Akhisar Belediye ve Torku Konya maçları sonrası sosyal medyada taraftarın hedef tahtası oldu.

Nijeryalı golcü, taraftar grupları tarafından sert şekilde eleştirilirken, “Guiza’yı arar duruma geldik” yorumları yapılıyor. Üstüne üstlük, ağabeyi Ebuka’nın da Fenerbahçe taraftarını küçümseyen, hakarete varan sözleri Emenike’ye olan tepkiyi tavan yaptırdı. İsmail Kartal ise oyuncusunun yeniden form tutması için elinden geleni yapıyor.

Kartal son çare olarak Emenike’ye psikolojik destek verilmesini sağlayacak.

Derbide bir gol atsa...

Bir uzman, Galatasaray derbisine kadar 27 yaşındaki forvetle özel görüşmeler yapacak. İsmail Kartal formsuzluğuna rağmen Emenike’yi önce kupada Mersin maçında, ardından derbide Galatasaray önünde 11’de oynatmayı planlıyor. Kartal, Nijeryalı forvetin özellikle Galatasaray karşısında atacağı gol ya da gollerle üzerindeki baskıdan tamamen kurtulacağını umuyor.

Şimdi tam zamanı

Emmanuel Emenike, kariyerinde henüz Galatasaray karşısında gol sevinci yaşayamadı. Nijeryalı yıldız, Karabükspor formasıyla 1 kez, Sarı-Lacivertli formayla ise 4 defa Aslan’a rakip olsa da ağları sarsamadı. Emenike, bu haftaki derbide siftah yaparak kendisini taraftarlara affettirmek istiyor. (Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler