Trabzonspor, UEFA’dan gerekçeli kararı tekrar istedi

Trabzonspor, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında yaptıkları şikayet başvurusunun reddi ile ilgili, Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu’nun gerekçeli kararı göndermesi için UEFA’dan tekrar talepte bulundu.

Yayınlanma: 12.03.2015 - 11:41
Abone Ol google-news

Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonunda Türkiye liginde Fenerbahçe Kulübü tarafından şike yapıldığının yargı kararıyla sabit olmasına rağmen, gerekli cezaların verilmemesi nedeniyle, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında UEFA'ya şikayette bulundu. UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu Trabzonspor'un başvurusunu reddetti. Kararı temyiz etmek isteyen Trabzonspor Kulübü, yaklaşık 3 ay önce gerekçeli kararın gönderilmesi için UEFA'ya başvurdu.

MAKUL SÜREYİ AŞTINIZ

Trabzonspor, aradan geçen süreye rağmen gerekçeli kararın gönderilmemesi üzerine tekrar harekete geçti. İsviçre’deki avukatları aracılığıyla dün tekrar UEFA'ya başvuran bordo mavili kulüp, Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu’nun red kararının gerekçesini bir kez daha talep etti. Trabzonspor’un başvurusunda, gerekçeli kararın 3 aydır gönderilmemesinin makul süreyi aştığı vurgulandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler