Fenerbahçe'de çare Alper Potuk

Beşiktaş’tan 4 puan geride olan F.Bahçe’de tek yol galibiyet.

Yayınlanma: 19.03.2015 - 11:37
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası futbolcuların morallerinin çok iyi olduğu söylenemez.
Şimdi kafalarda Beşiktaş maçı var. Puan farkı dört ama ya 7’ye çıkarsa? İşte o zaman kâbus yaşanır.
Camia gerilir, muhalefet yönetime tepkiler yağdırır. Futbolcular tamamıyla biter, alacaklar askıya alınır, İsmail Kartal sezon sonunu bekler mi bilemem. Yani Saracoğlu’ndan çıkacak olumsuz bir sonuç her türlü gerginliğe gebe.

11’i değiştirme planları

Teknik direktör Kartal, G.Saray ve G.Birliği maçlarında kullandığı 11’i değiştirmenin planlarını yapıyor.

Bu sezon henüz golle buluşamayan ve rakibin adam markajından kurtulmakta zorluk çeken Diego’nun yerine Meireles hafta boyunca denenecek. Böylece hem ilk devrenin sonunda seri yapan o orta saha geri gelecek, hem de orta alandaki direnç attırılacak. Hücumdaki etkinliğin artması için de sistem Alper Potuk’un üstüne kurulacak.

Alper’in topu hızlıca rakip kaleye taşıma becerisinden faydalanmak isteyen Kartal’ı düşündüren genç yeteneğin fizik durumu. Alper’in takımdan ayrı kaldığı sürede yaşadığı güç kaybı için teknik ekip özel program uygulamayı düşünüyor.

Sow kulübeye mi?

Milli futbolcunun 11’de oynayacak duruma gelmesi halinde Sow kulübeye çekilecek. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Egemen ve Gökhan’ın tedavileri sürüyor. Bu oyunculardan özellikle Egemen’in durumu ciddiyetini koruyor. Egemen, keşke G.Birliği maçında oynatılmasıydı. Kulüp doktorlarını anlamakta güçlük çekiyorum.

Futbolcuların sakatlıkları tam geçmeden sahaya sürüyorlar. Egemen için Beşiktaş maçı beklense ne olurdu? Hadi şimdi uğraş dur. Bazı doktorlar; “Ben şöyle iyileştirdim, ben şunu yaptım erken döndürdüm, ben daha iyiyim” diyorlarsa da sonuç hep hüsran.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler