Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
10°C Kapalı İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 44,04
Euro 51,02
Sterlin 58,55
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.212,45
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Hilmi Türkay / Cumhuriyet Spor
Fenerbahçe'de kara bulutlar dolaşıyor Fenerbahçe'de kara bulutlar dolaşıyor Sarı-Lacivertli takımın istediği randımanı alınmamasının nedenleri arasında kötü futbol, disiplinsizlik, çok başlılık dikkat çekiyor
Emre: 5 puanın telafisi şart Emre: 5 puanın telafisi şart F.Bahçe Kaptanı ‘G.Saray’ı düşünürsek A.Gücü karşısında sorun yaşarız’ dedi.
Yeni transfer Adil Rami! Yeni transfer Adil Rami! Fenerbahçe’de ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Adil Rami’nin kupadaki Kayserispor maçında ilk 11 başlaması herkesi şaşırtmıştı. Menajeriyle sürekli ayrılık için transfer görüşmeleri yapan ve transferine yüzde 100 olarak bakılan Rami, forma giydiği ve 90 drakika oynadığı Kayseri karşısında geceye damgasını vurmuş, gösterdiği performansıyla hem taraftarların hem de teknik direktör Ersun Yanal’ın gelecekle ilgili kafasını karıştırmıştı.
İtalya'dan teklif var... Cenk Tosun 'baba'sından haber bekliyor İtalya'dan teklif var... Cenk Tosun 'baba'sından haber bekliyor İngiltere'de tatilini yapan yıldız futbolcuya İnter kulübünden de teklif var. Cenk 'baba'sından haber bekliyor
Gazi’deki kavga karakolda bitti (29.06.2017) Gazi’deki kavga karakolda bitti (29.06.2017) Gazi Koşusu’nda 3. olan Finesse’ye binen jokey Özcan Yıldırım yarış sonunda saldırıya uğradı.
Veli Kavlak: Sorumluları açıklayacağım Veli Kavlak: Sorumluları açıklayacağım Beşiktaş’ın yıldız futbolcularından Veli Kavlak hepinizin de bildiği gibi uzun süredir sahalardan uzak kaldı. Veli, 3-4 kez ameliyat oldu. Belki daha fazla. Ameliyatları hem Almanya’da hem de İstanbul’da başarısız geçti. Ortaya çıkan gerçek çok acıydı. Çünkü Veli, doktorların kurbanı olmuştu.
Ya transfer ya da! Ya transfer ya da! Fenerbahçe'de Hollandalı çalıştırıcı yönetimden 4 futbolcu istedi.
Advocaat, Aziz Yıldırım'ı salladı Advocaat, Aziz Yıldırım'ı salladı Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat’ın Alanya maçı sonrası sözleri camiada soru işaretini beraberinde getirirken Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler hocanın basın toplantısını hayretle takip etti.
Fenerbahçe, UEFA'ya dava açmaya hazırlanıyor Fenerbahçe, UEFA'ya dava açmaya hazırlanıyor Fenerbahçe şike davasında Yargıtay’dan da aklanırsa harekete geçecek. UEFA’ya karşı açılacak davaya Fenerbahçe Sportif AŞ’de kâğıtları olan tüm iştirakçilerin davet edileceği öğrenildi.
Jokey Ömer Kaya hayata tutunamadı Jokey Ömer Kaya hayata tutunamadı Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda düzenlenen yarışta atıyla beraber düşerek beyin kanaması geçiren jokey Ömer Kaya bu sabah hayatını kaybetti. Başarılı jokeyin en çok tercih ettiği pist, kazanın yaşandığı Ankara 75.Yıl Hipodromu'ydu.
Fenerbahçe'ye yeni sponsor Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe'ye yeni sponsor Mehmet Ali Aydınlar Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe erkek basketbol takımına sponsor mu oluyor? TFF’deki başkanlığı döneminde Fenerbahçe’yle olan kredisini tüketen Aydınlar’ın 45 milyon Avro vaadini yerine getireceği konuşuluyor.
Fenerbahçe kritik virajda Fenerbahçe kritik virajda Lige kötü başlangıç yapan ve 6 hafta sonunda 10 puan kaybeden Fenerbahçe’de gözler şimdi Galatasaray maçına kadar olan süreçte oynanacak karşılaşmalara çevrildi.
Fenerbahçeli Ozan Tufan patladı: Suçlu biz oluyoruz Fenerbahçeli Ozan Tufan patladı: Suçlu biz oluyoruz Fenerbahçe'de eleştirilerin odağındaki Ozan Tufan sonunda patladı. Genç futbolcu, 'Her şeyin benim üzerimden yapılmasına dayanamıyorum' diyerek sitemde bulundu.
Fenerbahçe'nin golcüleri golü unuttu Fenerbahçe'nin golcüleri golü unuttu Fenerbahçe'ye gol kralı olarak gelenler aynı başarıyı Fenerbahçe'de gösteremedi.
Fenerbahçe'nin 12. adamı nerede? Fenerbahçe'nin 12. adamı nerede? Sezona iyi başlayamayan Fenerbahçe, maçlarını da boş tribünlere önünde oynuyor.
Aziz Yıldırım hesap soracak Aziz Yıldırım hesap soracak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün NTV ve NTVSpor ortak yayınında çok önemli konuşmalarla gündeme damga vuracak ve deyim yerindeyse 7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyecek.
Kayıp 3 yıl Kayıp 3 yıl Ersun Yanal, İsmail Kartal ve Pereira'nın beğenmediği Stoch'a Advocaat kucak açtı.
10 numara RVP 10 numara RVP Fenerbahçe’de geçen sezon gelen yıldızlar arasında hayal kırıklığı yaratan Hollandalı Robin van Persie, özellikle teknik direktör Vitor Pereira’nın gönderilmesinin ardından mutluluktan uçuyor.
Şekip Mosturoğlu'ndan Aykut Kocaman'a açık kapı Şekip Mosturoğlu'ndan Aykut Kocaman'a açık kapı Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından Sarı-Lacivertli taraftarların kulüp gündemine ilişkin sorularını yanıtladı. Mosturoğlu, Vitor Pereira’nın ardından son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğe getirilip getirilmeyeceğiyle ilgili sorulara, “İyi arkadaş ve dosttur. Kendisini çok severim” yanıtını verdi.
Fenerbahçe'de yeni teknik direktör konusunda görüş ayrılığı Fenerbahçe'de yeni teknik direktör konusunda görüş ayrılığı Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın yerine geçecek isim bakalım kim olacak? Yıldırım’ın favorisi her ne kadar Ümit Özat olsa da şimdilerde yönetim içinde sıkça Aykut Kocaman’ın ismi konuşulmaya başlandı.
Fenerbahçe'de Pereira'ya veda Fenerbahçe'de Pereira'ya veda Fenerbahçe Portekizli teknik adamla yollarını ayırdı.
Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen'e büyük teklif Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen'e büyük teklif Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen'e 'futbolun başına geç' dedi.
'Güvenlik yoksa gelmeyeceğiz' 'Güvenlik yoksa gelmeyeceğiz' Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Grasshoppers rest çekti. Grosshoppers Kulübü, darbe girişiminin ardından, Fenerbahçe ile İstanbul’da yapacağı maç için Türkiye’ye gelmek istemediğini açıkladı.
Fenerbahçe'de Robin van Persie yine idmana çıkmadı Fenerbahçe'de Robin van Persie yine idmana çıkmadı Hollandalı Robin van Persie dün sabah yapılan idmana yine çıkmadı.
Fenerbahçe'de Robin van Persie krizi Fenerbahçe'de Robin van Persie krizi Fenerbahçe'de van Persie krizi dinmiyor.Yıldız futbolcu, Pereira ile konuşmuyor, ayağındaki ağrıları öne sürüp idmana çıkmıyor.
Pereira’nın zor günleri Pereira’nın zor günleri Fenerbahçe’de teknik direktör Pereira’ya karşı tepkiler çığ gibi büyüyor. Şampiyonlar Ligi’ne bu yıl da katılamayan Sarı - Lacivertlilerde tek suçlu olarak Portekizli hoca gösteriliyor.
Fenerbahçe'de Avrupa fiyaskosu Fenerbahçe'de Avrupa fiyaskosu Fenerbahçe'de harcanan milyon Avrolara rağmen ortada kazanılmış hiçbir başarı yok.
Fenerbahçe'de darbe konuşuldu: Ele geçiremediler Fenerbahçe'de darbe konuşuldu: Ele geçiremediler Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu toplantısında darbe girişimi konuşuldu.
Emenike muhteşem döndü Emenike muhteşem döndü Emmanuel Emenike, 1 senelik ayrılığın ardından Fenerbahçe forması giydi, şov yaptı.

En Çok Okunanlar

Lal Denizli'nin uyuşturucu testi sonucu belli oldu!
Lal Denizli'nin uyuşturucu testi sonucu belli oldu! Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'nin uyuşturucu testinin sonucu belli oldu. Adli Tıp Kurumu (ATK), test sonuçlarını İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.
İran'dan 'füze' açıklaması!
İran'dan 'füze' açıklaması! Son dakika haberi... İran Silahlı Kuvvetleri, dün Hatay'a düşen füze hakkında açıklamada bulundu. Açıklamada; Türkiye'nin egemenliğine saygı duyulduğu ve Türkiye topraklarına yönelik herhangi bir füze atışı yapılmadığı aktarıldı.
İmamoğlu'nun 'çirkin davası'nda karar!
İmamoğlu'nun 'çirkin davası'nda karar! Son dakika gelişmesi... Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan “çirkin davası”nın ikinci duruşmasında karar çıktı. Bakırköy 33. Asliye Ceza Mahkemesi, ön ödeme yapılması nedeniyle davanın düşürülmesine karar verdi.
ABD-İsrail basını iddia etti, yalanlama geldi!
ABD-İsrail basını iddia etti, yalanlama geldi! Irak’ın kuzeyindeki, İran'a muhalif ayrılıkçı Kürt militan grupların İran sınır hattında askeri hareketlilik başlattığı öne sürüldü. İran’ın yarı resmî haber ajansı Tasnim, Fox News ve bazı uluslararası medya kuruluşlarının “Kürt milislerin Irak’tan İran’a girdiği” iddialarını yalanladı.
Akaryakıt fiyatlarında 'eşel mobil sistemine' geçildi
Akaryakıt fiyatlarında 'eşel mobil sistemine' geçildi Akaryakıt fiyatlarında eşel mobil sistemine geçilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı.
İstanbul’da bahar yerini yeniden kışa bırakıyor!
İstanbul’da bahar yerini yeniden kışa bırakıyor! İBB Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul için haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre hafta sonundan itibaren kuzeyli rüzgarların etkisiyle kentte sıcaklıklar 10 derecenin altına düşecek.
AKP'li Özlem Zengin'den 'iftar sofrası' savunması
AKP'li Özlem Zengin'den 'iftar sofrası' savunması Meclis'te TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından genel başkanlar ve vekillere verilen iftar yemeği tartışma yarattı. AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, tartışmalara ilişkin, "Biz neyiz, suyla da orucumuzu açarız. Bu tartışmalara müsaade etmeyelim" dedi.
Dumanlar yükseldi, diplomatik bölge kapandı
Dumanlar yükseldi, diplomatik bölge kapandı Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’ın kuzeyinde duman görüldüğü bildirildi. Diplomatik bölgede bulunan büyükelçilik personeline olası bir tehdit nedeniyle güvenli alanlara sığınmaları talimatı verildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye