Emre ile Bilic birbirlerine girdi!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde olaylar çıktı! Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin tribünlerle kapışmasının ardından, Emre Belözoğlu ile Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic arasında ciddi bir gerginlik yaşandı.

Yayınlanma: 22.03.2015 - 21:04
Abone Ol google-news

Oyunun durmasının ardından saha kenarına kadar gelen ve itirazlarda bulunan Bilic'e, ilk önce Bruno Alves ve Caner Erkin gelerek, sakin olmasını söyledi. Bu sırada kendi ceza alanının önünde bulunan Emre Belözoğlu, el-kol hareketleri ile birlikte Bilic'in üzerine doğru yürüyerek, kulübeye geçmesini ister bir şekilde bağırmaya başladı. Tecrübeli oyuncu ve Bilic'in, büyük tartışmalara neden olan 'F.ck off' sözünü birbirlerine karşı kullandığı gözlendi.

SEZONUN İLK YARISINDA DA OLAY OLDU

Gökhan Töre, araya girerek Emre Belözoğlu'nun Bilic'e ulaşmasını engellerken, İsmail Kartal da Beşiktaş yedek kulübesinin bulunduğu noktaya doğru koştu ve olayları sakinleştirmek istedi. İki takım oyuncuları bir anda Beşiktaş yedek kulübesinin önünde toplanırken, yaklaşık 2 dakika süren gerginlik Emre ve Bilic'in sakinleşmesi ile noktalandı.

Bilic ile Emre, sezonun ilk haftasında oynanan derbinin devre arasında da birbirlerine girmişti. Emre Belözoğlu'nun Slaven Bilic'e yine 'F.ck off' sözünü kullandığı ortaya çıkmıştı. (Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler