İsmail Kartal Emenike'ye sahip çıktı

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal, taraftarın Emenike'ye sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Yayınlanma: 22.03.2015 - 23:15
Abone Ol google-news

İsmail Kartal, Beşiktaş galibiyeti sonrası galibiyeti değerlendirirken, maç içinde yaşanan Emmanuel Emenike krizine de değindi.

Kartal şöyle konuştu:

Geçen hafta kötü oynamıştık. Bunun bilincindeydik. Bu maç toparlanmamız için fırsattı. Hafta başından beri iyi hazırlanmıştık. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı oyuna sorunlu başladık. Gökhan sakatlandı, Mehmet Topuz ısınmadan maça başlamak zorunda kaldı. Emenike olayı yaşadık. Emenike daha önce de böyle bir olay yaşamıştı. O da o pozisyonda (20. dakikadaki karşı karşıya...) o golü atmak isterdi.

VİDEO - İsmail Kartal'dan Emenike açıklaması

Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Taraftarlar ona sahip çıkmalı... Bize inansınlar. Onları mutlu etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Devre arasında onunla konuştum. Çok üzgün olduğunu söyledi. Ben de onu çıkarmak zorunda kaldım. Zihinsel olarak maçtan kopmuştu.

Taraftarımız biraz daha hoşgörülü olsunlar, bize inansınlar... Futbolcu tepki görürse eli ayağı titrer, yapmak istediklerini yapamaz. Bu sezon 5 derbi oynadık, 4'ünü kazandık. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum ama diğer maçlarda da aynı ciddiyeti göstermemiz lazım. Bunu yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok. (Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler