Beşiktaş'ta kabus sürüyor! Sakatlığı teşhis edilemiyor

Sakatlıkların pençesinden kurtulamayan Beşiktaş’a son darbe Veli’den geldi. MR sonuçlarında sorun görünmeyen, ancak sahaya çıktığında omuzu kilitlenen dinamoya teşhis konulamıyor!

Yayınlanma: 15.04.2015 - 10:15
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ta Kasımpaşa hazırlıkları sürerken Veli Kavlak konusu ‘muamma’ haline geldi. Fenerbahçe derbisinde sakatlandığı için oyundan alınan, Başakşehir maçında da sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen tecrübeli oyuncunun omzundaki sıkıntı belirsizliğini koruyor.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında ameliyat olduğu sağ omzundan duyduğu rahatsızlığı kulüp doktorlarına ileten Veli’nin MR’ı çekilmişti. Yapılan tetkiklerde omuzda küçük bir yırtık olduğu, ancak bu yırtığın herhangi bir rahatsızlık yaratacak düzeyde olmadığı açıklandı. Ancak buna karşın Veli’nin antrenmanlarda sahaya çıkar çıkmaz 10 dakika içinde omzunun kilitlenmesi herkesi şaşkına çevirdi. Avusturya Milli Takım doktorlarına da tedavi olan Veli’ye herhangi bir teşhis konulamadı. Veli’nin Kasımpaşa maçında forma giymesinin mümkün olmadığı, Karabük mücadelesine yetişmesinin de zor olduğu öğrenildi.

AMELİYAT TEHLİKESİ!

Gelinen noktada Veli için iki alternatif söz konusu. Doktorlar, iyi bir fizyoterapi süreci sonrası omuzdaki sıkıntının çözülebileceğini ya da ameliyat formülünün düşünülebileceğini belirtti.
 
Ameliyat olması durumunda sezonu kapatacak olan Veli, “Sezonun en kritik noktasında ameliyat olamam. Fizyoterapi ile çözüme ulaşmaya çalışalım” dedi.
 
Tecrübeli oyuncunun bu gelişme sonrası Avusturya Milli Takımı’nın fizyoterapistiyle temasa geçtiği ve kendisini İstanbul’a çağırdığı öğrenildi. Veli, fizyoterapistin maaşını da kendi cebinden ödeyecek. Bakalım fizyoterapi terapisi, Beşiktaş’ın ‘kilit’ ismini omuz kilitlenmesinden kurtarabilecek mi?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler