İşte Bilic'in cevap veremediği soru

Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına Cenk ve Tolga hariç tam kadro devam ederken, Teknik Direktör Bilic, antrenman sonrası yazarlarımızdan Orhan Can'ın da aralarında bulunduğu basın mensupları ile sohbet toplantısı yaptı.

Yayınlanma: 16.04.2015 - 09:51
Abone Ol google-news

Gazetecilerin, “Siz dürüstlüğü ile ön plana çıkmış birisiniz. Kendi oyuncunuz hata yapsa bile onu söyleyebilen birisi olarak; adı yolsuzluklara çıkmış birisinin yeni stadınızda locada olması, sahada sizi etkiler mi” sorusu üzerine, uzun uzun düşünen Bilic, “Bu soruya yanıt vermeyeceğim” dedi.

Bilic düşünürken gazetecilerin kahkaha atması da teknik adamı çok güldürdü.

‘Özen fark yaratmaz’

Kasımpaşa’nın başına eski mesai arkadaşı Önder Özen’in geçmesini değerlendiren Hırvat çalıştırıcı, “İlk defa bize karşı sahaya çıkacak. Onlara avantaj sağlar ama bence çok büyük fark yaratmaz” dedi. Bilic, Önder Özen’in tek fark olarak kendi oyuncularına, Beşiktaşlı futbolcuların bireysel yeteneklerinden bahsedebileceğini de belirtti.

Antrenman sahasının çimleri üzerindeki sohbet toplantısında, 6 puan geriye düşmenin feci bir olay olacağını söyleyen Bilic, “Biz önce arayı kapatacağız, sonra öne geçeceğiz” dedi.

Emre yorumu

Gazetecilerin “İyi niyetli olarak ‘Futbolda Şiddeti Önleme Toplantısı’ yapıldığını, ancak futbolda şiddeti önleme raporu sahalarda adının tahrik edici olaylara çok karışan Emre’nin vermesini nasıl karşılıyorsunuz” sorusunu Bilic, “Emre’nin futbolda şiddeti önleme raporu vermesi iyi bir şey. Devletin de böyle bir şeye ön ayak olması çok güzel. Emre’nin çok deneyimli bir oyuncu olarak, bu çözüm önerilerine katkıda bulunmaya hakkı vardır” diye
yanıtladı.

Hırvat teknik adama, “Takımda kalırsanız gelecek seni için düşündüğünüz oyuncu var mı, varsa kaç kişi” sorusuna, “One (bir), two (iki), three (üç), four (dört)” diye mırıldandıktan sonra Türkçe “3 kişi” yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon