Galatasaray zirveyi son dakikalarda kaptı

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Gaziantepspor karşılaştı. Sarı-kırmızılılar Hakan Balta'nın golüyle 3 puanı kaptı.

Yayınlanma: 26.04.2015 - 18:34
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Gaziantepspor kozlarını paylaştı.

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılılar 1-0 galip geldi. Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencilerine galibiyeti getiren golü 85. dakikada Hakan Balta kaydetti.

Özellikle Burak Yılmaz ile net pozisyonlardan yararlanamayan Galatasaray, Hakan'ın son dakikalarda attığı golle rakibini geçmesini bildi.

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray puanını 61 yaparken, Gaziantepspor 35 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacak. Gaziantepspor sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Galatasaray - Gaziantepsor (Foto Galeri)

İLK 11'LER:

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Emre, Olcan, Umut, Burak Yılmaz

GAZİANTEPSPOR: Eray, Elyasa, Arokoyo, Şenol, Chico, Barış, Chibuike, Erdem, Mustafa, Muhammet, Luis Leal

Karşılaşmadan dakikalar:

1' Mete Kalkavan'ın düdüğüyle maça Galatasaray başlıyor.
 
2' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Selçuk İnan, Alex Telles ile paslaştıktan sonra ortasını yapıyor. Altıpas üzerinde bulunan Elyasa Süme topu uzaklaştırmak istiyor ancak top Emre Çolak'a geliyor. Emre, ceza yayı gerisinden gelişine sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak top Gaziantepspor defansından geri dönüyor.
 
13' Selçuk İnan sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda ortasını penaltı noktasına doğru yapıyor. O noktada topa kimse dokunamayınca top Alex Telles'te kalıyor. Telles, ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından auta çıkıyor.
 
29' Sağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu penaltı noktasına ortasını yapıyor. O noktada topu kontrol eden Burak Yılmaz döner dönmez şutunu çekiyor ancak bu zayıf vuruşta top kalenin yanından auta gidiyor.
 
35' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Çolak arka tarafa ortasını yapıyor. O noktada Olcan Adın kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.
 
40' Emre Çolak uzun pası ile ceza sahasında topla buluşan Burak Yılmaz kaleci ile karşı karşıya iken şutunu çekiyor ancak kaleci Eray Birniçan topu kornere çelmeyi başarıyor.

45' Mete Kalkavan ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve ilk yarıda gol sesi çıkmıyor.

48' Galatasaray gole çok yaklaşıyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu ile paslaştıktan sonra ortasını yapıyor. Penaltı noktasının biraz sağında bulunan Hakan Balta topu kafa dokunuşuyla arkaya aşırtıyor. Altıpasın solunda bomboş kalan Aurelien Chedjou yakın mesafeden şutunu çekiyor ancak top kalenin hemen yanından auta çıkıyor.

53' Sol kanatta topla buluşan Olcan Adın şık hareketlerle ceza sahasına girdikten sonra pasını Emre Çolak'a veriyor. Emre Çolak ceza sahasında topla birlikte altıpasın sol tarafına geldikten sonra şutunu çekiyor ancak köşeyi iyi kapatan Eray Birniçan topu kontrol etmeyi başarıyor.

59' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda John Chibuike arka direğe doğru ortasını yapıyor. O noktada Erdem Şen topu içeriye çeviriyor ancak Galatasaray savunması topu uzaklaştırıyor.

66' Sağ kanatta topla buluşan Umut Bulut arka direğe ortasını yapıyor. O noktada bulunan Burak Yılmaz topu, Yasin Öztekin'e indiriyor. Yasin, altıpasın gerisinden gelişine sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak top Gaziantepspor savunmasından geri dönüyor.

71' Sabri Sarıoğlu'nun pası ile topla buluşan Emre Çolak ceza yayının sağından şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından auta çıkıyor.
 
85' GOL... Galatasaray, Hakan Balta'nın golü ile 1-0 öne geçiyor. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk İnan ön direğe ortasını yapıyor. O noktada bomboş kalan Hakan Balta düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderiyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler