Beşiktaş'ta sürpriz Atiba gelişmesi

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba ile yeniden masaya oturduklarını söyledi. Futbolcunun takımda kalmak istediğini ifade eden Çebi, görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Yayınlanma: 30.04.2015 - 09:29
Abone Ol google-news

 

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemdeki konularla ilgili açıklamasında ilk olarak iç transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sözleşmesi sezon sonu tamamlanacak olan Atiba ile yeni bir görüşme yaptıklarını söyleyen Çebi, "Oyuncumuz takımda kalmak istiyor. Biz de kendisinden memnunuz. Ancak şimdiden anlaştık diyemem. Görüşmelerimiz sürüyor. Bizim belirlediğimiz şartlar var. Sözleşme imzaladığımız her oyuncu ile bu şartlar doğrultusunda anlaştık. Eğer bu şekilde davranmasaydık en az 10 milyon euro daha fazla ödeme yapmak zorunda kalırdık" şeklinde konuştu.

Çebi son haftalarda gösterdiği performans ile takıma katkı sağlayan Tomas Sivok ile de yeniden anlaşmak görüşebileceklerini söyledi.

Vodafone Arena'nın çatısını yapmaya başladıklarını da belirten Çebi, "Haziran ayı sonunda çatıyı tamamen bitireğiz. Daha sonra da çimle ilgili çalışmalara başlayacağız. Bir aksikik olmaz ise Ekim ayının sonuna doğru yeni stadımızda oynamaya başlayacağız." İfadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler