Gol düellosunda puanlar paylaşıldı

Spor Toto Süper Lig'e geçtiğimiz hafta veda eden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 33. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı.

Yayınlanma: 23.05.2015 - 16:01
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa, lige veda eden SAİ Kayseri Erciyesspor'u konuk etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı mücadele 3-3'lik beraberlikle tamamlandı.

Kasımpaşa 14. dakikada Tunay Torun'un attığı golle 1-0 öne geçti. Erciyes'in cevabı 43. dakikada Jacques Zoua ile gelirken ilk yarı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

İlk yarının sonlarında bulduğu golün de moraliyle ikinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip, 46. dakikada Edinho ile 2-1 öne geçti. Bu golden 9 dakika sonra Oğulcan farkı 2'ye çıkardı.

76'da Donk farkı 1'e indirirken, 85'te Malki, Kasımpaşa'ya beraberliği getiren gole imza attı.

Mücadele 3-3 biterken, bu sonuçla Kasımpaşa puanını 37'ye, SAİ Kayseri Erciyesspor ise 24'e yükseltti.

Ligin son haftasında Kasımpaşa, Fenerbahçe'ye konuk olacak. SAİ Kayseri Erciyesspor ise Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak.

PAŞA'DAN ÇAKIR'A PLAKET
Karşılaşma öncesi Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Juventus ile Barcelona arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını yönetecek FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'a plaket ve çiçek takdim edip başarılar diledi.
     
Plaketin üzerinde "Sayın Cüneyt Çakır ve ekibine UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde başarılar dileriz" ifadesi yer aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler