Dursun Özbek'ten transfer ve İbrahimovic açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transferle ilgili kararlarını teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yapacakları görüşmenin ardından vereceklerini söylerken, "Geniş bir transfer listesi var. Taraftarlar merak etmesinler, bu sezon herkesi memnun edecek futbol oynayacak takımı kuracağız" dedi.

Yayınlanma: 08.06.2015 - 15:56
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'de devam eden otel inşaatının devam ettiğini kaydeden  Özbek, "Süratle yükseliyor. Kaba inşaatı yapılıyor. 16 ay gibi bir süreye ihtiyacımız var. Önünde hiçbir engel ve pürüz yok. 5 yıldızlı bir otel oluyor. Galatasaray'a çok iyi bir gayrimenkul olarak hizmet edecek.

"Galatasaray bu sezon yıldız transferi yapacak mı?" sorusuna adres olarak Hamza Hamzaoğlu'nu gösteren Özbek, "Hamza Hoca, Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için yurtdışındaydı. Hamza Hoca zaten önümüzdeki sezon için planlarını yapmış. Elinde geniş bir liste var. Bu listeyi değerlendireceğiz. Hamza hocanın tespitlerini değerlendireceğiz ve gerekli transferleri yapacağız. Galatasaray her zaman yıldızlar topluluğudur. Taraftarlar merak etmesinler, bu sezon da herkesi memnun edecek futbolu oynayacak takımı kuracağız" diyerek iddialı açıklamalar yaptı.

"Transferde daha çok yıldız oyunculara mı yoksa genç ve gelecek vaaat eden isimlere mi yönelecekler sorusuna Özbek, "Bu tamamen Hamza Hoca'nın projesi. Bize uzun yıllar hizmet edeceğine göre planlamayı o yapacak. Kendisiyle transfer görüşecek zamanımız olmadı. Onunla görüştükten sonra sizin hoşunuza gidecerk açıklamalar yapacağız" yanıtını verdi.

IBRAHIMOVIC KONUSU

Zalatan Ibrahimovic transferine de açıklık getirmesi istenen Özbek, "Galatasaray herkesin oynamak isteyeceği bir marka ve kulüp. Biz Hamza hocanın yaptığı projeyi takip edeceğiz. Konuyla ilgili açıklamayı olunla konuştuktan sonra yaparız" demekle yetindi.

"ALİ VE ABDURRAHİM İLE KÜSLÜK YOK"

Şampiyonluk kutlamaları sırasında podyuma çıkmadıkları için aralarında küslük olduğu öne sürülün Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak konusuna da değinen Dursun Özbek, "Medyada bu çok; fakat hakikatlerin hilafında dolaştı. İnsanların şunu bilmesini istiyorum Ali de Abdurrahim de benim çok yakın arkadaşlarım. İkisiyle aramızda bir küslük yoktur. Burada medyada sunulduğu gibi bir durum yoktur. Onun için hiç kimse bizim Ali ve Abdurrahim ile küs olduğumuzu düşünmesin. Her zaman ihtiyaç olduğu zaman ikisi de Galatasaray yardımına koşmuştur, yine koşacaktır" diyerek bu iddiaları yalanladı.

ADRES HAMZAOĞLU

Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı sorusuna net yanıt vermekten kaçınan Dursun Özbek, "Bu soru Hamza Hoca'ya sorulması gerekir. Ben kulübün antrenörü değilim. Onunla konuştuktan sonra gereken açıklamayı size yapar" demekle yetindi.

Florya Tesisleri'nin kendilerinin göz bebeği olduğunu ancak ihmal edildiğini savunan Özbek, "Orası bizim mabedimiz. Her tarafını gezdim. Bu haftadan itibaren Florya'da bazı yenileme çalışmaları yapılacak. Altyapıda spor okullarında ihtiyaçlar var. Bazı mekanların yenilenmesi lazım. Yeni sezona pırıl qırıl bir Florya ile girmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.  

"ATAMAN GALATASARAY'IN BİR EVLADIDIR"

Sözleşme yenileyen basketbol takımının coach'u Ergin Ataman konusuna da değinen Dursun Özbek, "O hepimizinden daha fazla Galatasaraylı ve Galatasaray'ın bir evladıdır. Onun Galatasaray'la sözleşme yapmaması düşünülemez. Hocamız hizmet etmekten dolayı çok mutlu" ifadelerini kullandı.  
"GALATASARAY'IN BÜYÜLÜ BİR TARAFI VAR"

Başkanlığıyla ilgili olarak ise sarı-kırmızılı ekibin bir numaralı ismi, "Galatasaray'a hizmet etmenin heyecanını taşıyoruz. Galatasaray'a hizmet etmek çok şerefli bir görev. Bunu yaparken kendinizi çok dinamik hissediyorsunuz. Kardeşim ve çocuklarım olsun Galatasaray camiasında hizmet etme sürecinde çok mutluyuz.  Galatasaray'n büyülü bir tarafı var. İnsan içine girmeye görsün, girdiğinde o büyü sizi alıp götürüyor" diye konuştu.

Göreve geldikten sonra, 2 şampiyonluk yaşamalarıyla ilgili olarak ise Dursun Özbek, "Bu şampiyonluk 10 günde gelmedi. Göreve geldiğimiz günden itibaren hazırlıkları yapıyorduk. O günden itibaren başlayan çalışmaların semeresini toplamak benim başkanlığım dönemine nasip oldu. Mutluyuz, çalıştığınızda da sonucunu alıyorsunuz. Bu sene sonucunu aldık, inşallah gelecek sezon da şampiyonluklar kazanacağız" diyerek sözlerini bitirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler