14 kulüpten Yıldırım Demirören'e destek

Göksel Gümüşdağ, 18 kulübün 14'ü mevcut TFF başkanı Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldığını söyledi. Gümüşdağ Trabzon, G.Birliği, Osmanlı ve Kasımpaşa'nın çekimser olduğunu, Fenerbahçe, G.Saray, Beşiktaş da dahil 14 kulübün ise Demirören'i desteklediğini belirtti.

Yayınlanma: 10.06.2015 - 11:50
Abone Ol google-news

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan toplantısında, 25 Haziran Perşembe günü yapılacak TFF Başkanlık seçiminde mevcut TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF yönetimine destek kararı çıktı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, "18 kulüpten 14'ü, Yıldırım Demirören ve yönetimine destek verme kararı aldı" dedi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Göksel Gümüşdağ, "Geçen hafta Süper Lig'in yayın haklarının pazarlama kosununda hakların Kulüpler Birliği'ne devri konusunda TFF'den iyi niyet imzası almıştık. Yıldırım Demirören ve mevcut TFF yönetimiyle bir yolculuğa çıktık. O zamanki kulüp başkanlarının çoğunluğu bu yönetimi desteklemişti. Bu toplantıda da 24-25'inde yapılacak başkanlık seçimi konusunda istişare ve değerlendirmeler yaptık. Her kulüp fikrini beyan etti, her kulübün kararlarına saygı duymak zorundayız. Bu birliğin tek ses halinde yürümesini sağlamak benim görevim. Kulüpler Birliği Vakfı olarak, TFF yapısıyla, sayın Demiören ve yönetimiyle yapacak daha çok şey olduğunun bilincindeyiz. İçeride herkes değerlendirmesini yaptı 18 Süper Lig kulübünün 14'ü mevcut TFF yönetimini destekleme kararı aldı. Bugünkü toplantıda bugünkü istikrarın devamı konusunda genel bir fikirbirliğine vardık. Her adaya eşit mesafedeyiz, herkese saygı duyuyoruz" dedi.

3 kulübün mevcut yönetimi destekleme konusunda çekimser kaldığını, bir kulube ise ulaşamadıklarını söyleyen Gümüşdağ, Yıldırım Demirören'e destek veren kulüpler arasında Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor'un da olduğunu söyledi.

İşte TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e destek veren kulüpler: Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, İstanbul Başakşehir, Bursaspor, Torku Konyaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor, Antalyaspor, Mersin İdman Yurdu, Kayserispor, Sivasspor, Çaykur Rizespor  destek verdi.

Çekimser kalan kulüpler: Trabzonspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Osmanlıspor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler