Yarsuvat: Futbolun siyasetten ayrılması için TFF başkanlığına aday oluyorum

Eski Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, TFF Başkanlığı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Yarsuvat, basın toplantısında adaylığını resmen açıkladı.

Yayınlanma: 15.06.2015 - 15:04
Abone Ol google-news

İşte Duygun Yarsuvat'ın açıklamalarından bazı satırbaşları..

-Eğer futbol sadece bir oyun değilse, ne şekilde kazanıldığının önemi yoksa bu çiftlikte yaşamaya devam edebilirsiniz. Başka takım taraftarı sizin düşmanınız değilse, o zaman futbolda sevgi ve barışı getirmiş olursunuz.

- Tüm futbol şirketleri iflas halindeyken şirketleşme istiyorsa, Kulüpler Birliği yasası ve Süper Lig A.Ş'ye taraftar oluruz. Hukuka aykırı tüm uygulamalar futbol havzasından silinmelidir, kazınmalıdır. Özgün ve özerk bir futbol düzeni istiyorsanız gelin beraber hareket edelim. Artık bu düzen değişmelidir.

-  Milli maçların bir dizi kadar izlenmemesi sizi rahatsız etmiyor, statları doldurmak sizi yormuyorsa bu şekilde devam edin. Futbolcuların milli takımda ıslıklanmalarını ve maça çıkamamalarını normal buluyorsanız bu şekilde devam edebilirsiniz.

- Futbol programları magazin programına dönüşmesi hoşunuza gidiyorsa, lütfen yatağınıza gidin. Koltukta uyumayın, boynunuz ağrır.

- Futbolun siyasetten ayrılması için TFF başkanlığına aday oluyorum

İŞTE DUYGUN YARSUVAT'IN LİSTESİ

Uğur Dündar

Prof. Birgür Sönmez

Tolga Deniz Aytöre

Onur Belge

İsmail Uyanık

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler