Konoplyanka ve Babel... Güneş son kararı yönetime bıraktı.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yönetimin hedefinde Dniprolu Konoplyanka ve Kasımpaşalı Babel var. Konoplyanka veya Babel arasında bir tercih yapmayan teknik direktör Şenol Güneş son kararı yönetime bıraktı.

Yayınlanma: 16.06.2015 - 15:37
Abone Ol google-news

Şenol Güneş son kararı yönetime bıraktı.

Bir süredir orta sahanın kanatlarında görev yapacak bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Ryan Babel ve Yevhen Konoplyanka ile temasa geçmişti.

İlk olarak Dnipro ile sözleşmesi biten Konoplyanka ile masaya oturan yönetim, 25 yaşındaki Ukraynalı futbolcuya 4 yıllık mukavele teklif etti. Bu teklifi kabul etmeyen Konoplyanka, futbol hayatına İngiltere veya Almanya'da devam etmek istediğini açıklamıştı. Bu gelişme üzerine beklemeye geçen siyah beyazlılar, genç futbolcu ile yeniden temas kurdu. Özellikle Başkan Fikret Orman'ın kadroda görmek istediği Konoplyanka'ya yeni bir teklif yapılacak.

Futbol komitesi bir yandan da Ryan Babel için girişimlerde bulunuyor. Kasımpaşa ile bir yıl daha mukavelesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun menajeri ile Hollanda'da görüşen yönetim, bir ilerleme kaydedemedi. Transferin tamamlanması için Babel'in kulübü ile de anlaşmak zorunda olan siyah beyazlılar, son iki sezondur sorun yaşadıkları Kasımpaşa yönetimi ile henüz temasa geçmedi.

Yaşanan bu gelişmeler ile ilgili bilgi alan teknik direktör Şenol Güneş, son kararı yönetime bıraktı. Konoplyanka veya Babel arasında bir tercih yapmayan Güneş, yönetimin transferi tamamlamasını bekliyor. İki isme de olumlu yaklaşan tecrübeli teknik adam, Konoplyanka veya Babel ile anlaşılması durumunda transfere onay verecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler