Başkandan transfer bombası: "Hedef Messi..."

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho ve Eto’o transferleriyle gündem belirlediklerini ve bir sonraki hedeflerinin 5 sene sonra Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin Antalyaspor forması giymesi olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 03.07.2015 - 11:03
Abone Ol google-news

“HEDEF 5 YIL SONRA MESSİ’Yİ TÜRKİYE’YE GETİRMEK”

Ronaldinho ve Eto’o transferlerinin ardından gündem belirlediklerini ifade eden Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, bizden sonra göreve gelecek yönetiminde 5 sene sonra Messi’yi Türkiye’ye getirmesini temenni ettiğini söyledi. Başkan Gencer, “Bunları aldıktan sonra bizden sonra gelecek yönetim, 5 sene sonra Messi’yi Türkiye’ye getirir diye düşünüyorum. Antalyaspor’a getirir diye düşünüyorum. İnşallah biz de onlardan bunu bekleriz. Artık hedef Messi oldu” ifadelerini kullandı.

“SÜPER LİG’E ÇIKAR ÇIKMAZ FEDERASYONDAN AYAK BASTI PARASI ALDIK”

Spor Toto Süper Lig’e çıktıklarından itibaren bir bütçelerinin olduğunu ifade eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, “Yaptığımız bir bütçe var. Bütçede federasyon gelir ayağı var. Onun dışında yönetimin koyacağı bir gelir var, artı sponsorlardan gelecek bir para var. Tabii ki sponsorlardan bir anda nakit alacaksın diye bir durum yok. Nihayetinde Süper Lig’e çıkar çıkmaz ayak pastı parası diye bir para var. Bununla beraber geçmişteki futbolcularımızın ve yeni transfer edilen futbolcuların alacağı bir para var. Biz onunla ilgili detaylı bir sunumu, ne yaptığımızı, ne yapacağımızı, bu geçiş döneminde yaptıklarımızı, futbolcularla yaptığımız her şeyi mali genel kurulda anlatacağız zaten. İç transferde anlaşmadığımız 2 tane futbolcu var şu anda. Onlar da takımla beraber kampta şu an” dedi.

“3 YABANCI TRANSFERİ DAHA YAPACAĞIZ”

Şu ana kadar 3 tane yabancı oyuncu transfer yaptıklarını dile getiren başkan Gencer, “Onun dışında da Sivasspor’dan Kadir Bekmezci ve Karşıyaka’dan Rıdvan’ı aldık. Toplamda 5 oyuncu transferi yapmışız. Şu anda transfere ara verdik demeyelim de 3 tane yabancı oyuncuyla görüşüyoruz değişik mevkilerde oynayan. Onlarla da önümüzdeki günlerde şartlar oluşursa, bir sol kanada oyuncu transferi yapacaktık. Onunla ilgili de ismi tespit ettik. Kendisiyle de görüştük. Kendisi de ileriye yatırım olabilecek şekilde yabancı milli takım oyuncusu. O da tahmin ediyorum hafta sonuna doğru Antalya’ya gelmiş olur. Onun dışında da biri sağ kanatta, biri sol kanatta oynayabilecek kapasitede hepinizin de bildiği gibi 2 yabancı oyuncu var. Onlarla da görüşmelerimiz bu hafta sonuna kadar netleşir. Onlar da Samsunsporlu M’billa ile Chikeluba Francis Ofoedu. Nasipse ve şartlar oluşursa bu iki oyuncu da olacak” şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler