Pereira'dan futbolculara sert uyarı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, dünkü antrenmanda çalışmayı sık sık yarıda keserek oyuncularına uyarılarda bulundu.

Yayınlanma: 05.07.2015 - 15:40
Abone Ol google-news



Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'nda devam eden hazırlık kampının 3. gününe Teknik Direktör Vitor Pereira damgasını vurdu. 3 Temmuz nedeniyle idmanın tamamını taraftara ve basına açan sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı adeta temel futbol dersleri verdi.

Sabah yapılan taktik idmanında adeta oyuncuları ile birlikte çalışan, herkesle bire bir ilgilenen ve hatalarda çileden çıkan Portekizli hoca gerçek yüzünü yavaş yavaş göstermeye başladı.

HATAYA YER YOK

Sık sık idmanı yarıda kesen Pereira, yaptığı sert uyarılarıyla dikkat çekti. Sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı, savunma ağırlık geçen antrenmanda, "Topu kazanmaya gidin. Buna odaklanın. Ortayı kapatın. Hataya yer yok. Hata varsa kaybederiz. Bunu unutun. Baskı altındayken kendinize alan yaratın" ifadelerini kullandı.  

Doğru hamleler yapan oyuncularını övgülerle motive etmeyi de ihmal etmeyen 46 yaşındaki hoca, Mehmet Topal ve Hakan Cinemre'yi de performanslarından dolayı kutladı.

MAKİNE GİBİ OLUN

Pereira'nın idman boyunca orta sahaya "Topal öne çıktığında kademeye girin yoksa biteriz" diye bağırdığı gözlendi.

Savunmacılara da sürekli ikazlarda bulunan Portekizli hoca, "Bir makine gibi aynı çizgide olun. Tek başına kalma, böylece ofsayt olmaz" sözleri dikkat çekti.

Pereira defans elemanlarına nasıl kademeye gireceklerini de tek tek izah etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler