Pereira: Henüz 11’i belirlemedim

F.Bahçe çalıştırıcısı, S.Donetsk maçı için konuştu

Yayınlanma: 27.07.2015 - 06:51
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın karşılaşacakları Shakhtar Donetsk’i iyi analiz ettiklerini söyledi. Lucescu’nun çalıştırdığı Ukrayna ekibinin kendileri için gizli yönü bulunmadığını ifade eden Portekizli çalıştırıcı, Sarı- Lacivertlilerin son durumu hakkında dünkü antrenman sonrasında bilgi verdi. Pereira, Robin van Persie’nin yarın kadroda olup olmayacağı sorusunu “Hâlâ takımı belirlemedim. Önce oyuncularıma söyleyeceğim. Tersini yaparsam oyuncularımın inancını kaybederim” sözleriyle yanıtladı. Toplantı öncesi 47. yaşgünü nedeniyle gazetecilerin hazırladığı pastayı kesen Pereira, 40 yaşında olduğunu, her yıl daha da gençleştiğini belirtip espiri yaptı. İşte Portekizli hocanın açıklamaları:

* Lucescu ile daha önce çok kez karşı karşıya geldik. Onu iyi tanıyorum. Lucescu da beni çok iyi tanıyordur. Bu seviyedeki yarışmacı takımlar birbirlerini iyi analiz ediyorlar. Çok güçlü bir ekip ama mükemmel değiller. İyi yanları var, kötü yanları var. Tıpkı bizim eksik ve iyi yanlarımız olduğu gibi. Rakibi gayet iyi tanıdığımızı düşünüyorum.

* Futbolda mücadeleci ve yarışmacı bir takım olmak benim için önemli. Sahada benim kişiliğimi, futbol anlayışımı yansıtan yarışmacı, mücadeleci bir takım görmek istiyorum. Yaptığı işten gurur duyan bir takım görmek istiyorum. Hem bu maçta hem de bütün sezon boyunca. Maç sonu oyuncularımla gurur duymak istiyorum, taraftarımızla gurur duymak istiyorum.

‘12. adama ihtiyaç var’

Pereira, Sarı-Lacivertli taraftarlara seslenerek, “Taraftarın takımdan beklentisinin yüksek olduğunu biliyorum. Yeni transferler için çok heyecanlı olduklarını biliyoruz. Farklı bir oyun oynamaya çalışıyoruz ve sadece 3 haftadır bir aradayız. Rakibimiz yıllardır aynı teknik adamla çalışan bir takım. Maçın başından sonuna kadar taraftar desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. 12. adama ihtiyacımız var” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler