İşte o notun sırrı

Shakhtar maçı bitti, rövanşta ne olur bilinmez ama iki önemli husus var. Biri rakip takımda doping numunesi pozitif çıkan Fred’in F.Bahçe’ye karşı oynaması.

Yayınlanma: 30.07.2015 - 07:04
Abone Ol google-news

Shakhtar maçı bitti, rövanşta ne olur bilinmez ama iki önemli husus var. Biri rakip takımda doping numunesi pozitif çıkan Fred’in F.Bahçe’ye karşı oynaması. Diğeri Sarı-Lacivertli kulübün devre arasında bu duruma yaptığı ‘hükmen galibiyet’ itirazı. UEFA aldığım duyumlara göre karşılaşmadan önce Shakhtar’a ‘oynatmayın’ uyarısında bulunmuş. Ancak Lucescu nedense bu kararı önemsememiş. Fred, 90 dakika sahadaydı. Futbolcunun 2. numunesi açılmadı. Yine doping çıkarsa 1 yıl men edileceği konuşuluyor. Top şimdi UEFA’da. Teknik Direktör Vitor Pereira, F.Bahçe’nin çok güçlü bir takım olacağını söyledi ve rövanş için iddialı konuştu, “Tur için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. İki iyi takımın maçıydı. Uzun yıllar birlikte oynayan oyunculardan kurulu ve aynı teknik direktörle çalışıyorlar. Bir hata turu götürebilirdi. 2. yarı daha iyiydik. Çok zor bir rövanş var. İkinci maça cesur çıkacağız ve oradan mutlu ayrılacağız.”

‘Taktik amaçlı gönderdim’

Pereira maç içerisinde Diego’ya not gönderiyor. Bir an Mancini de aynısını yapardı diye düşündüm. İşte o merak edilen notun içeriği; “Bir taktik organizasyonla ilgili nottu. Diego da zeki bir oyuncu. Ona mesajı hızlı bir şekilde iletebileceğimi düşünüyordum ve o da bunu yaptı. Notu oyun iyi gitmediği için gönderdim. Tüm takıma direktifleri verebilmem için ideal bir yoldu.”

Sağ bekte görev yapan Hasan Ali’ye ayrı parantez açan Pereira, “Hasan Ali’den maçtan önce sağ bek oynamasını istedim. Gökhan son antrenmanda sakatlandı. Hasan Ali’den elinden geleni yapmasını istedim. Çok zor bir görev onu bekliyordu. Performansıyla saygımı kazandı. Çok mutluyum. Ona saygım vardı şimdi bir kat arttı” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler